И јас почнав од летово да не носам секогаш кога излегувам, посебно со маички со кои немам потреба. А не, не носам дома, нема шанси.
Носам нешо ко памучен спортски градник,многу се нервирам кога ништо не ми ги држи градите и кога одам брзо или се симнувам по скали без поддршка.
И јас имам големи гради, поубаво се чувствувам кога ми се на слобода ама бидејќи има машки дома непријатно ми е, со дечкоми кога сум дома не носам а и на него не му смета.. За спиење НИКАКО со градник, ако заспијам со градник сабајлето ќе го најдам на делчиња..
Кај го трпам цел ден уште дома ми фали... Мора малку слобода бе брате.. па кој што сака нека си мисли П.С. еве ме мене само што ќе го пречекорам прагот дома
аиии јас неможаам да се замислаам ама сеа ми де откопчаа сам ии го стаив позади глава нека ми се ладаат
Дома, имајќи предвид дека сме само жени, не носам градник, а кога е топло носам само спортски градник без маичка
Не! Градник, фармерки и хулахопки не трпам. По дома уште помалце. А кога ќе ми текне дека како тинејџерка го соблекував само за туширање Ја имам таа среќа да не сум зависна од градникот и уживам во неа