Не, по препорака на доктор. И градник со жици не носам одамна имав циста на лева града пред X години и ми кажаа дека не се препорачува да се носи. Што повеќе градниклес толку боље
Не, не носам повеќе. Кога можат оние без гаќи на црвен тепих да одат, можам и јас без прслук низ дома да си ги мавтам
Се чудам од прееска и морам да прашам, како ви е згодно така без градник дома да стоите? Не ви сметаат малку градите? Сама ако сум низ дома после напорен ден може така да си стојам, ама инаку ако се сите дома глупо ми е така размавтана на сите страни Си имам градници специјално за низ дома поопуштени, поразлабавени во прерамките за да ми е удобно, и воопшто не го осеќам. Подобро е да се собрани, на место ставени, средени, сккоцкани
Јас ги имам средни , ама сегогаш носам боди и ми се стегнати плус од боди и на тоа широки мајци , пижами,, ова се по дома а надвор со градник.
Јас имам мали, накај средни па немам потреба од градник кога сум дома. Размавтани и разлетани само ако се големи, со моиве јас си немам гајле. Иначе чувството кога си доаѓаш дома после напорен ден и веднаш го тргаш прслукот од себе е неописливо убаво.
Neverrrrr i ne ni planiram.Odvaj cekam da dojdam od rabota i da go dzitnam od mene.Torture device definitivno mi e
Не носам само кога сум сама, пред татко ми или некои гости ако има дома глупо ми е без градник да шетам.
Не, немам потреба. Ни надвор не носам, само беби дол. Не се сеќавам кога последен пат сум облекла градник. Даска, што ќе правиш