Не, не носам. А, имам читано дека не било во ред додека си во раст и развој да не носиш ништо, ама веројатно тоа не важи додека си дома, освен ако си почесто дома. И ако ти завршило времето за растење до скоро...
Не само дома дури и спијам со градник не ми е удобно без градник (на сите им е удобно без градник само мене ми е удобно со градник).
Понекогаш кога ептен е топло. Не ми е удобно да ги растресам пред сите дома градите туку така. А за спиење нема шанси да заспијам со градник.
Често по дома си носам спортски градник, но не секогаш. Најдобро ми е без иако не ми се мали и пожелно е да носам, ама ме нервира градникот
смета не смета тоа ни е... инаку ------------------------------------------- When was bra first used? The bra was not invented on November 3, 1914. Women have been binding and otherwise supporting their breasts for, literally, ages; the first bras may well date back to ancient Greece, where women would wrap bands of fabric across their chests, tying or pinning them in the back. ------------------------------------------- Ах тие Грции хахаха
Само за бањање го соблекувам и едвај чекам да облечам. не можам без градник, навикната сум и да спијам со градник. По прибрано се чувствувам.
Порано неможев да го соблечам.Сега не сакам да го облечам и кога излегувам не го носам секогаш затоа што и немам баш потреба
Дали некоја ги пробала новите градници за по дома од Вомн сикрет? Ми се појави реклама. Претпоставувам удобни се, но ако некоја купила, нека пише како е задоволна.
Не, освен некој ако доаѓа на гости, претходно носев и по дома ама вака е подобро пред се од здравствени причини а не ме и стега.