Ај женски помош малку. Порано си имав нарачано спортски градник од Ибеј или Алиекспрес, зошто по Скопјево не можам да најдам големи бројки, над C или D мислам дека не ни има. Кога ми стигна ми беше малку мал, а поголема бројка не најдов. Да не знаете да ми препорачате негде на нет или низ град каде има големи бројчиња?
Во Лисца има големи бројчиња. Види овој https://www.lisca.mk/kostimi-za-kap...dnik-so-penesti-korpi-bez-zhici-powerful.html Од истиот има и Ф корпа..
Фала ти Ливинг, ама не ми е точна ни Ф корпа. Моментално ја носам најголемата корпа на градник од Лиска, а веќе и од таа ми излегуваат од напред градите, ептен голем проблем имам. Ќе се здебелам неколку кила и речиси се ми оди во гради, и одма зголемувам корпа, веќе страв ми е дека нема да имам од каде да си купам градник. Носев D/E корпа и наеднаш почнав да качувам корпи, на секое наредно купување корпа плус купував. Језда се здебелив, ама до тој степен да е на оваа возраст толку бројчиња да ми се зголемат градиве... Еве, ослабев неколку кила, џабе, градиве исти си стојат. Очајно се чувствувам веќе, не можам ни да трчам, ни да вежбам, камоли да тренирам нешто, градник не се наоѓа.... Сори, мака ми дојде, морав да си поплачам на некој.
Маркс и Спенсер имаат поголеми броеви и модели баш соодветни за големи гради само не знам како се со достава кај нас. Ако имаш кај некој во странство да ти стигне па да ти препратат. Мислам најблиску продавница до нас има во Грција. Во Скопје порано и Триумф имаа поголеми броеви ама не знам како се сега со избор. Пробај да бараш на нет произведувачи/продавници кои ги има во Германија или Велика Британија, за нивен пазар се прават многу модели во поголеми броеви. Кај нас уште В корпа
ДА :/ Единствено кога сум сама дома не носам, инаку ми е непријатно од моите. Плус се чувствувам прибрано кога носам. Сепак, се е навика
Секогаш носам, кога се бањам го соблекувам, и ретко некогаш за спиење ако нешто ме нервира и стега. Не ми е комотно без, имам зошто да носам, колку и да преферирам обратно.
Надвор ретко носам а не па дома. Освен ако ептен сум во таква ситуација каде што треба да изгледам попристојно.