И според тебе дали е нормално тоа што другаркати спие само по гаки и татркои влегува ? Мислам дека тоа е далеку од умот или можеби ти живееш сеуште во некој идеален свет, зарем не гледаш то се се случува низ светот. И немора да значи дека ке те силува но го ставаш во непријатна ситуација. Замисали он да спие без гаки и ти влегуваш, него му се здрвил и ти чисто онака ке реагираш како да е тој во пантолони а не гол нема да ти биде непријатно нели?
Ај пробај еднаш ти прошетај, од купатило до соба по гаки па да ја видиш неговата реакција мислам дај да не се правиме дека сме деца.
Слобода за градите јас носам само кога морам, никад немам заспано со градник, за по дома не се сеќавам дека некад имам облечено, за надвор носам само кога имам тесно или проѕирно нешто инаку мали ми се и кога би носела почест градник би ми се изгубиле во него
Што се случува по светот? Што оти еднаш даваа на вести татко ја силував својата ќерка во Швајцарија кај беше незнам Како што некој рече претходно, имаат тие на кого да си гледаат како секс предмет не на сопствената ќерка. И да според мене незнам дали е нормално што мојата другарка така спиеше, јас не би спиела така, но сигурно татко и не добивал некои секс желби додека ја гледал така
Tочно е дека не сум дете,имам 30год така да знам дека нема да има никаква реакција брат ми доколку и јас прошетам по гаќи.Mоето семејство е сосем нормално,така да вакви реакции кој ги споменуваш се за сексуални девијати.A според твојата логика треба брат ми и татко ми да се попалат и на плажа кога одиме? Mислам дека секоја од нас си знае со кого живее,а очигледно и ти си знаеш....
Сања Лазања да не имаш претрпено некаква траума? На вакво нешто никој не помислува... Се знае, ако е односот изграден како што треба, нема вакви помисли. Ај преиспитај се малку...
јас имам растено со татко и брат и имам слободен однос во се. и да шетам без градник и не ме гледале никогаш со други очи. сепак татко ми знае се за мене и сме слободни сите дома
Бидејки имам големи гради кога доаѓам од работа го вадам градникот со фишбајн и одма облекувам без фишбајн за да сум ем прибрана ем да сум комотна. Не можам да замислам да сум без градник на мене. Ко не дооблечена сум!!!
Не и не знам како се стигнало до ваква... перверзна дискусија погоре.... како и да е... едвај чекам да го сблечам кога стигнувам дома...!
За по дома носам градник само во случај кога некој ке ми дојде на гости онака никако едноставно ми смета,а и немам големи гради.
Јас си носам градник по дома,дури и спијам со него. Но во летно време не носам понекогаш зошто имам мали гради. Но некако сум навикната.
Носам и си спијам со него.. навикната сум да носам цело време на мене градник и ми е поудобно така отколку без него
Едвај го трпам на себе и кога не сум дома Морам да носам градник бидејќи имам многу мали гради, но не го носам кога неморам. Дома сакам да си бидам комотна навечер пижами преку ден тренерки и никако градник на себе. Како да ме притиска едвај чекам прилика да се ослободам од него.
Имам моменти кога навистина ме нервира па така си седам без градник...ама почесто сум со него бидејќи знам дека постои шанси да треба да излезам некаде и да се заборавам да го облечам хахаххаха
јас носам само кога излегувам, а за по дома не носам (освен ако не дојдат гости)... инаку покомотно ми е без него иако имама големи гради