Дали по дома носите градник?

Дискусија во 'Тело' започната од sanja-lazanja, 13 декември 2010.

?

Дали носите градник дома?

1. Да

626 глас(а)
    43,1%
  2. Не

826 глас(а)
    56,9%
  1. AngelGirl

AngelGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    78
    На излегување морам да носам бидејки имам многу мали гради но затоа пак дома не морам и постојано сум без градник.Едно влегување дома и веднаш го слекувам бидејки не можам да го поднесам на мене . За спиење воопшто не ни можам да се замислам со градник , не е пријатно чувството. :)

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Кога почнав да носам градници (од оние неполнетите :) ) како помала, не ги вадев од мене ни за спиење ни за ништо (дали не ми сметале, дали сум заборавала или нз.), но затоа сега носам САМО надвор од дома :)

3. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    градник носам само кога излегувам негде.Многу пари ми се случило и во продавница да одам без градник.Не ми се многу големи и затоа понекогаш градникот ми смета.

4. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Па низ дома некогаш носам а некогаш не ама почесто не носам ме нервира :worried: а за спијајне да не правиме муабет не можам да заспијам ако имам на мене градник :lol:

5. pinky05

pinky05 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    20
    За спиење секогаш го тргам градникот, но кога сум излезена или кога седам дома обавезно носам градник затоа што така се чувствувам поубаво но не носам од онај наполнат градник. :worried:

6. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    Се разбира дека не....само за излегување.
    Кога седам дома неможам да поднесам градник на мене. :)

7. butterfly992

butterfly992 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    22
    Порано носев, но сега не можам да го поднесам! Носам градник само ако треба да излезам од дома.

8. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Спијам без градник а и дома понекогаш сакам и знам да се опуштам и да не ме стега ништо па да си седам без градник

9. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    Добро девојки вие имате ли родители ?
    Баш ме интересира што викаат тие кога им се шетате по дома без градници.
    Ај кога носите блуза одозгора ок ама кога сте во маица на прерамки ? мислам мене ми е тоа несватливо да се појавам, така пред братми или таткоми.

10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    :o :tmi: Стварно, во право си...како не им е страм!? :fubar:

11. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Па ти од нив што има да се срамиш?Татко ти и брат ти во градите ли те гледаат?! :^)
    Инаку мене не ме срам,не... :lol:

12. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    823
    Ма не само што постојано носам дури и спијам со него, единствено не носам кога ги менувам и кога се туширам..знам дека не е здраво постојано да се носи ама пуста навика моја никако да ја откачам.Кога не носам градник е чувствувам исто ко да сум гола :tmi: :fubar:

13. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.524
    Допаѓања:
    38.737
    Не носам бидејќи ми смета и гледам што побрзо да се преслечам кога ќе се вратам дома. А за срам од домашните(машките) не ми е , но не носам некои претесни маици да ми се исцртуваат премногу, ептен ми е невкусно така дури и за дома.

14. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.053
    Допаѓања:
    5.077
    Не носам дома, сепак наши си сме. Ако се срамам дома,што ќе остане за други места ;)

На ana-banana му/ѝ се допаѓа ова.
  15. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    не е топа до срамење, туку едноставно треба секој човек да има свој кодекс на однесување.
    Ако е така да не се срамиме пред домашните ајде да шетаме голи, или да се тушираме со такони или со братнии
    И како што погоре рече данилела цитиерам па ти што има да се срамиш, од домашните таткоти или брати во цицки да не те гледаат затворен цитат па ако е така што мора и гаки да носиме зарем таткони и братни таму ке не гледаат , или ај да шетаме, голи по дома или како што реков да се тушираме, сите заедно.
    Јас сум за послободно однесување но со друштво кога сум а дома сум многу патријалхална и мислам дека така треба да се однесувам.

16. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Ок е тоа,ти си носи,јас нема да носам,тоа си зависи од секој посебно.Еве и сестра ми секогаш носи градник,дури и спие со градник.Ама лично мене понезгодно би ми било кога сум со друштво без градник(мада ни тоа не ми е незгодно,само да не се познава многу),одколку дома. :)

17. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Уффф да можам сите градници на светов би ги спалила или во најмала рака би ги обесила на бандера па кој сака да носи нека си земе :lol:
    Понекогаш ужасно ми смета, што почнува да ме нервира :envy: имам мали гради и прслукот секогаш ми е кнап и штом го облечам поготово ако е тазе перен мислам дека ќе експлодирам. :@
    Кога ќе ме фати некој таков напад идам во соба го фрлам од мене и си седам сама и слободна, сепак не ми е убаво да парадирам низ дома без градник иако и тоа може да се деси. :!:
    Како бе девојки спиете со градник, ауу пари да ми даваат не би го носела за спиење, нема теоретски шанси тоа кај мене, ќе умрам нема око да склопам :sweat: :sweat: :sweat:
    Воглавно едно огромно не за градниците,јас сум за слобода за градите :rock: :rock: :rock:

На ana-banana, Hipica и baby.90 им се допаѓа ова.
  18. klaudija90

klaudija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    18
    За по дома никогаш не носам градник, бидејќи ми смета и ме нервира. Не дека имам којзнае какви гради,сепак можат тие и без градник :D

19. Alek13

Alek13 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    11
    По дома зависи ако го заборавам го носам инаку не ..
    Практикувам и за излегување понекогаш да не носам така да не ми пречи затоа што и немам големи гради

20. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Секогаш носам апсолутно секогаш незнам онака не сум навикната ми смета само за спиење го вадам