Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали по дома носите градник?

Дискусија во 'Тело' започната од sanja-lazanja, 13 декември 2010.

?

Дали носите градник дома?

1. Да

626 глас(а)
    43,1%
  2. Не

826 глас(а)
    56,9%
  1. AngelGirl

AngelGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    78
    На излегување морам да носам бидејки имам многу мали гради но затоа пак дома не морам и постојано сум без градник.Едно влегување дома и веднаш го слекувам бидејки не можам да го поднесам на мене . За спиење воопшто не ни можам да се замислам со градник , не е пријатно чувството. :)

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Кога почнав да носам градници (од оние неполнетите :) ) како помала, не ги вадев од мене ни за спиење ни за ништо (дали не ми сметале, дали сум заборавала или нз.), но затоа сега носам САМО надвор од дома :)

3. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    градник носам само кога излегувам негде.Многу пари ми се случило и во продавница да одам без градник.Не ми се многу големи и затоа понекогаш градникот ми смета.

4. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Па низ дома некогаш носам а некогаш не ама почесто не носам ме нервира :worried: а за спијајне да не правиме муабет не можам да заспијам ако имам на мене градник :lol:

5. pinky05

pinky05 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    20
    За спиење секогаш го тргам градникот, но кога сум излезена или кога седам дома обавезно носам градник затоа што така се чувствувам поубаво но не носам од онај наполнат градник. :worried:

6. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    Се разбира дека не....само за излегување.
    Кога седам дома неможам да поднесам градник на мене. :)

7. butterfly992

butterfly992 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    22
    Порано носев, но сега не можам да го поднесам! Носам градник само ако треба да излезам од дома.

8. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Спијам без градник а и дома понекогаш сакам и знам да се опуштам и да не ме стега ништо па да си седам без градник

9. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    Добро девојки вие имате ли родители ?
    Баш ме интересира што викаат тие кога им се шетате по дома без градници.
    Ај кога носите блуза одозгора ок ама кога сте во маица на прерамки ? мислам мене ми е тоа несватливо да се појавам, така пред братми или таткоми.

10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.057
    :o :tmi: Стварно, во право си...како не им е страм!? :fubar:

11. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Па ти од нив што има да се срамиш?Татко ти и брат ти во градите ли те гледаат?! :^)
    Инаку мене не ме срам,не... :lol:

12. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Ма не само што постојано носам дури и спијам со него, единствено не носам кога ги менувам и кога се туширам..знам дека не е здраво постојано да се носи ама пуста навика моја никако да ја откачам.Кога не носам градник е чувствувам исто ко да сум гола :tmi: :fubar:

13. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.452
    Допаѓања:
    38.502
    Не носам бидејќи ми смета и гледам што побрзо да се преслечам кога ќе се вратам дома. А за срам од домашните(машките) не ми е , но не носам некои претесни маици да ми се исцртуваат премногу, ептен ми е невкусно така дури и за дома.

14. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.780
    Не носам дома, сепак наши си сме. Ако се срамам дома,што ќе остане за други места ;)

На ana-banana му/ѝ се допаѓа ова.
  15. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    не е топа до срамење, туку едноставно треба секој човек да има свој кодекс на однесување.
    Ако е така да не се срамиме пред домашните ајде да шетаме голи, или да се тушираме со такони или со братнии
    И како што погоре рече данилела цитиерам па ти што има да се срамиш, од домашните таткоти или брати во цицки да не те гледаат затворен цитат па ако е така што мора и гаки да носиме зарем таткони и братни таму ке не гледаат , или ај да шетаме, голи по дома или како што реков да се тушираме, сите заедно.
    Јас сум за послободно однесување но со друштво кога сум а дома сум многу патријалхална и мислам дека така треба да се однесувам.

16. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Ок е тоа,ти си носи,јас нема да носам,тоа си зависи од секој посебно.Еве и сестра ми секогаш носи градник,дури и спие со градник.Ама лично мене понезгодно би ми било кога сум со друштво без градник(мада ни тоа не ми е незгодно,само да не се познава многу),одколку дома. :)

17. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Уффф да можам сите градници на светов би ги спалила или во најмала рака би ги обесила на бандера па кој сака да носи нека си земе :lol:
    Понекогаш ужасно ми смета, што почнува да ме нервира :envy: имам мали гради и прслукот секогаш ми е кнап и штом го облечам поготово ако е тазе перен мислам дека ќе експлодирам. :@
    Кога ќе ме фати некој таков напад идам во соба го фрлам од мене и си седам сама и слободна, сепак не ми е убаво да парадирам низ дома без градник иако и тоа може да се деси. :!:
    Како бе девојки спиете со градник, ауу пари да ми даваат не би го носела за спиење, нема теоретски шанси тоа кај мене, ќе умрам нема око да склопам :sweat: :sweat: :sweat:
    Воглавно едно огромно не за градниците,јас сум за слобода за градите :rock: :rock: :rock:

На ana-banana, Hipica и baby.90 им се допаѓа ова.
  18. klaudija90

klaudija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    18
    За по дома никогаш не носам градник, бидејќи ми смета и ме нервира. Не дека имам којзнае какви гради,сепак можат тие и без градник :D

19. Alek13

Alek13 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    11
    По дома зависи ако го заборавам го носам инаку не ..
    Практикувам и за излегување понекогаш да не носам така да не ми пречи затоа што и немам големи гради

20. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Секогаш носам апсолутно секогаш незнам онака не сум навикната ми смета само за спиење го вадам