Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали по дома носите градник?

Дискусија во 'Тело' започната од sanja-lazanja, 13 декември 2010.

?

Дали носите градник дома?

1. Да

626 глас(а)
    43,1%
  2. Не

826 глас(а)
    56,9%
  1. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    197
    хахахахаххаха како јас да сум го напишала ова, потполно истото го мислам !!!

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.057
    Патријархалните девојки се "најслободните и најопуштени" срцка...Ме разбираш нели?? ;)

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Џули 77 ти стварно не си по модата. :D
    Дома во ролка, а пред друштво минич се да се види и деколте на виделина а?
    Па мене татко ми таман работа да ме гледа во гради. Бог да чува!!!
    А воедно татко ти те нема видено во купачи???
    Или и за тоа си патријахално воспитана и само со друштво на одмор топлес се сунчаш.
    А како мала татко ти не те гледал гола?
    Значи ако носиш маица нормална низ дома ќе ти е нормална и со прслук и без него.
    Е сега ако носиш некои деколтирани и срам ти е без прслук? Па со прслук кога ти се кренати и ти скокаат во вис не ти е срам?
    Ах Сања Лазања, патријахално девојче!

Дома се знае што се носат широки опуштени маици, кои секако не смејат да се проѕираат. Прслукот е ставен во фиока заедно со маичките кои се поразголени :)

На ana-banana му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.267
    Допаѓања:
    157.682
    Знаете што ми оди во моментов?!
    Во еден потег да го соблечам градников,да затропам со чевличињата и да кажам АЛЕ!

5. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Не ...Ги распуштам партизанките ради лепо понашање!

На Bokicka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    119
    Постојано носам градник по дома, дури и чудно ми е кога ќе го соблечам...Изгледа сум се навикнала стално да ми бидат стегнати :D

7. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Најмногу од се сакам кога ми се слободни близначките, арно ама , пусто дедо Боже заспал кога давал кај мене и ете сега јас си имам мака наречена ГОЛЕМИ ГРАДИ. Добро не секогаш, ама искрена да бидам ми пречат понекогаш :lol:

8. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Си носам по дома јас градник, мразам кога не ми се во ред. За спиење кога како...

9. kejsi

kejsi Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    36
    женски,јас си носам градник постојано,единствено го вадам само пред спиење,т.е кога спијам не носам.
    Ами сега градниците по дома ми се разликуваат од тие за по град,гости,излегување,на истражување пред дечко ми :$ и така.
    а знаете во што се разликуваат....та дааааммммм :D им ги вадам шипките и не ме убиваат ниту пак ми оставааат црвенила по кожата.....
    ...а инаку имам мали гради така да и да не носам градник по дома,нема да се удираат и да си играат салса,румба....туку си се мирни ...секоја на своја страна како војници во строј....
    ете така...молим лепо

10. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    па си носам по дома градник бидејки морам градите и не ми се баш мали и го вадам само пред спиење освен летото кога сум си дома ме нервира и ми е жешко го избегнувам тогаш.

11. del-fin

del-fin Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    20
    Градник носам само кога ке излезам од дома или кога гости ке ми дојдат,а за спиенње подобро би умрела :@ :@ :@ отколку со градник да легнам,но сепак ги имам многу иако не носам секогаш кога ќе видам некој привлечен го купувам.Неколку имам на кои и етикетката не и е тргната. :D :D :D :D

12. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    џабе купуваш сестро слатка ако незнаеш да ги користиш, градникот е за да се носи и да изгледаш упристоено, барем пред твоите дома а не да се фалиш колку пара градници имаш

13. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    Прво помеша многу работи но да почнам со ред, зарем таткоти не те гледал како мала гола па јас мислам дека и самата знаеш дека е тоа во најмала рака глупост и навистина јас се срамам, заради тебе затоа што споредуваш нешто што е неспоредливо друго е на 7 години да бидеш гола а друго е на 22 нели се согласуваме, во тоа.
    Второ сите ке се согласиме дека не е исто да бидеш во купаки и во гаки, или тогаш зошто не шеташ по плажа со градник? Мислам не ми се верува возрасна девојка така да размислува кај отиде светот и јас незнам а тоа што и реплицираш, на 77 не ја разбра и неа што сакаше да каже.
    Она на духовит начин го прокометира тоа што го реков јас во претходниот пост.
    Бидејки не ја разбра она сакаше да каже една народна поговорка но се обиде да ја каже, на еден културен начин а јас ке ти ја кажам изворно за да ја разбереш поговорката гласи “Од вас поштените ние курвите неможеме да дојдеме на ред“ се надевам сега разбра.

14. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    386
    Сега дека зима... блузичка и некој дуксер па не се познава многу и еве цела зима немам по дома облечено, не ми се некои големи и не се познава дали носам или не :)
    А преку лето, само маичка, без разлика подебела потенка, пак се познава и си носам.. да можам слободно да излезам кога ќе заѕвони некој на врата хехехе

15. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Имам мали гради па нема потреба да носам дома (на зима секако) а на лето морам да носам сепак незгодно ми е од брат ми и татко ми.

16. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Порано да...носев ама последниве две три години неможам да го трпам на мене-не се осеќам слободно некако...Еве сега дремам дома сум го заборавила на мене и ме мрзи да го вадам,цела треба да се соблакам,тесни ми се ракавите од блузата...затоа :lol:

17. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Која е разликата, молим те објасни ми? |( Демек градникот е поразголената варијанта? :fubar:

Ниту татко ми, ниту брат ми нема да забележат дека не носам градник, сигурно не се распуштам со претенка маичка и виснати цицки |( И плус, јас и онака носам само тенки без сунѓер(како и да се вика тоа) градници, па освен малку поткренати и позбиени што ми се, никаква друга разлика не сеќавам. Аман до кај се отиде, перверзен ум ти работи :fubar:

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    :D Епа купаќите се измислени од една проста практична причина: побрзо се сушат од градниците. Оди ти искапи се со градник со потполнки, па нека се суши цел ден на тебе ;)

19. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Темата гласи:Дали по дома носите градник?
    Ве молам задржете се на темата и не ја носете истата во офтопик..

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  20. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Кога спијам го вадам инаку по дома да зошто да не па не го носам само за остантите туку и за себе поубаво се чувствувам ако е удобен и квалитетен не предизвикува кој знае колкави неудобности :lol: