Не.Но, многу сакам да пробам,малце ми е срам ама и немам квалитетна камера,но и сеуште не сум доволно возрасна . p.s и симнувам капа на rclbeauty101 ,омилена ми е
Сакав едно време да почнам нешто како my night routine, и на него сличните, имав подршка и од другарките и од моите дома, инаку до идеава дојдов така што едно девојче кое што ме заследи на Instagram ми пиша на Mail дека сака да види мои видеа на YouTube, односно дека би било добро да почнам да снимам, но подоцна се откажав, не сум спремна да имам уште една обврска плус. Инаку често пати гледам, и со некои сум навистина заразена, омилена ми е Rclbeauty101.
Видеа како видеа не правам , но аплоудирам песни кои ги нема на јутуб бидејќи слушам специфични стилови на музика.
Здраво. Си направив youtube акаунт, и почнав со lyrics на песни, па имам едно прашање до сите оние кои се запознаени со тоа. На некои песни можам да правам lyrics на други неа бидејки пишува дека се авторски заштитени. Па дали има ограничување на кои песни смеам а на кој не, и како тоа да го знам ?? P.S - На некои видеа што не ми дозволува да ги поставам бидејки се заштитени со авторски права, има 100 акаунти кои претходно направиле. Ви благодарам однапред..
Неможеш да си монетизираш како и да правиш, тргни го монетизед и прави си видеа. Или едноставно почни да гуглаш и да го читаш YouTube community
Здраво девојки. Јас сум во план да почнам со YouTube видеа... Но... Имам толку идеи што незнам ни јас што би правела. Добро би ми дошла некоја ваша идеја или замисла како да почнам. Поздравчеее
Не правам, но имам гооолема желба. Се плашам дека луѓето ке имаат многу предрасуди ако почнам и ке ме исмејуваат. Да живеев негде во странство уште одма ке почнев!