Дали редовно имате секс?

Дискусија во 'Секс' започната од LadyE, 30 јануари 2010.

1. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.339
    Ова ми е смешно прашање. Да се има секс освен желба, услови и околности за тоа не знам некој друг разлог.
    А што е редовен секс??? Тоа е бројка која мора да се исполни неделно???

2. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833

да Цаци така е ама кажуваат сите отприлика колку пати им се случува тоа
    точна бројка не би требало да има иста за секоја недела или месец
    спонтано е тоа :)

3. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.339

Да да читам сите се спонтани по 3-4 пати во недела или после доручек или ручек или вечера.
    Најбитно сите пишуваат редовно домашна задача :)

4. lintesa

lintesa Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Ех ви завидувам на сите што имате редовен секс.Мојот дечко е тука но јас имам се поретко секс со него,дури и кога ќе имам еднаш во неделата се радувам.Ама тој тоа не го сфаќа,мисли дека правам муабет за глупости со него и дека го понижувам...Што да правам?

5. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    :o :D :^) 8) :lol: |( :?: :x зарем потојат вакви мажи ??????

6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    Normal is the halfway point between what you want and what you can get. ;)
    Samantha Jones, SEX&CITY

На tanjita, Hipica и zhap4e им се допаѓа ова.
  7. lintesa

lintesa Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Да ете постоеле за моја жалост ни води го ни терај го..Ни можеш да разговараш и после ние девојчињата сме биле криви што сме им раскинувале. ]:)

8. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.428
    Допаѓања:
    5.389
    кога имаме желба имаме секс е тоа за нас е редовеност никакви калкулации ниту пак бројки. Јас бар не бројам :lol: :lol: :lol:

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    И јас не бројам, едноставно некогаш не сум расположена и не ми е дојдено до секс, па тогаш може да правиме пауза. Имаме секс секогаш кога имаме желба и можност за тоа.

10. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.900
    Што подразбираме под редовен секс :?:
    Може да се случи да имаме 2-3 пати дневно, 2-3 пати неделно, денес и утре, па пак по една недела, може да има сушен период кога ни на двајцата не ни е дојдено до секс дури и 10-14 дена ако успат се погоди и тетката да ми дојде...

Зошто да му раскинеш, само сексот е битен во вашата врска? Едноставно не обрнувај внимание дека немате односи, не му зборувај ништо одреден период, почекај да видиш дали нешто ќе се смени...
    Од друга страна може дечкото и не е толку по сексот како тебе, можеби еднаш неделно му е доволно.

11. lintesa

lintesa Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0

12. lintesa

lintesa Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Не реков дека сакам да му раскина.Само сакам да му дадам на знаење дека не треба да го правиме тоа само кога тој ќе сака.Тоа ме нервира кај машките.Сепак фала на советот.

13. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    2-3 пати неделно. :) ако имаме повеке нема подоцна да ни биде интересно ни мене ни нему. Затоа мислам дека е сосема доволно.

14. ivo-na

ivo-na Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    39
    Леле ви завидувам, за период од 1 година може да се избројат на прсти колку пати сме имале секс :tmi: :worried: :tmi: ... На почеток беше ок, се случуваше и по 5 пати во неделата, ама сега е за нигде :@

15. lintesa

lintesa Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0

16. ivo-na

ivo-na Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    39
    Не, не сме разговарале, но изгледа ќе треба, само ќе почекам да дојде вистинскиот момент за разговор.

17. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    2 или 3 пати неделно и мислам дека е нормлано така.
    Одпорано смо имале секој ден т.е вечер но тоа веќе не сакам ни да помислам да го правам....зошто девојки верувајте дека се ке ви здосадии,и тој на вас и вие на него.Од искуство ви кажувам :)

18. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.900
    Извини грешно сум разбрала. Се согласувам дека треба да се почитува и желбата на девојката, и ние имаме потреби.
    И двете ве советувам да разговарате смирено со партнерите, можеби имаат некој проблем на професионално или приватно поле кој не сакаат да го споделат со вас, не за да сокријат туку за да не ве оптоваруваат и замараат. Седнете и разговарајте отворено, кажете си како се чувствувате и дека сакате работите да бидат како порано. Обидете се да дознаете што е проблемот на нивната незаинтересираност.
    Немојте да се нервирате и фрустрирате може е само, како што јас викам, сушен период кој е пролазен. :)

19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Желба да, во секоја 5та ако не и 4та минута од денот, дури и на состаноци си правам филмчиња во главата :D
    Е сега со сексот, не оди така лесно заради реални причини, но кога се може го имам и повеќе од потребното :$

Како и да е, ми привлекоа внимание девојките кои кажаа дека се во врска но не памтат кога последен пат имале секс со дечкото. Девојки, нешто не ќе да е на арно :worried:
    Машко кое не сака секс подолг период не постои, поготово ако знаете дека вие сакате а тој не сака.
    Да, се случува стрес на работа, едно со друго па опаѓа желбата, но земете го во предвид фактот дека се работи за МАШКО, а тие секс не одбиваат.
    Сериозно поработете на случајот или, колку и да не сакам да го изговорам тоа, и колку и да не сакам да е вистина, скоро да сум сигурна дека ако со месеци нешто не си бара дома, 99% го добива на друго место :|

Можеби отпрвин не мора да е разговор, припремете му секси чипкасто изненадување, или какво и да е вие веќе знаете што е најдобро, да му прсне шлицот кога ќе ве види ;) Па ќе видите по реакцијата, можеби ќе се разгорат страстите и се ќе се врати во нормала.
    А доколку не дај Боже пак не решите ништо, тогаш е дефинитивно време за сериозен разговор.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  20. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    со оглед на тоа дека живееме заедно можам да кажам дека редовно имаме секс, не секој ден како порано бидејки обврските не ни дозволуваат сега сме се позафатени и уморни но не се оставаме повеќе од 2 дена максимум да немаме секс.

и да кажам поубаво ми е кога ќе помине малце повеќе време( како на пример за време на менструација 7-8 дена ми трае) и после оп слатко слатко :D