последниов месец секоја вечер имаме хахахаха башка овој дечко ми многу надарен бил а јас не сум знаела па дури ми се дешава да добивам грчеви во стомак и да ме боли п**** хахахах ама добар е и двајцата задоволни
Што се подразбира под редовен секс...два-три пати дневно, неделно? Стварно не ми е јасно...ако има некоја статистички точна бројка ќе ве молам кажете ми ја, чисто информативно...да си знам на што сум.
3 пати неделно мислам дека е `редовно`, тука подразбирам за луѓе кои имаат и други активности, хоби, одат на работа.... за студенти и невработени може и друга мерка
3 или 4 пати неделно според мене спага во редовен секс...се друго би било под или над просекот.Сепак тука многу фактори играаат улога...годините,колку сте во врска.надворесни фактори,деца и сл.Така да тоа е индивидуално...некому редовно му е 7 пати во неделата а некому 2 пати.
Па со оглед на моменталната ситуцаија и околностите, редовно. А тоа би му дошло 2-3 пати во текот на неделата (со надеж дека многу брзо тоа ќе се промени и просекот нагло ќе порасне ) Ама затоа е многу квалитетен Малку е, знам, ама моментално добро е и тоа што го има. Бил порано многу поредовен и почест...... Според мене не може баш точно да се дефинира редовен секс......Како што кажаа пред мене-се зависи од возраста, околностите и можностите, итн итн....
Eпа горе долу може да се речи дека имам редовен секс,ама според мене не е важна редовноста не сексот туку квалитетот на сексот,може некој да има редовен секс ама да му трае по 5,10 мин е да ви кажам најиискрено таков поарно да немам ха ха ха оти тоа не секс(ама тоа е некои дечки толку можат шо да се прај)има разлика од секс до секс...Мене ми е доволно еден неделата ама Секс Секс не кивни и сврши ха ха ха
Незнам за тоа што се подразбира под редовен, ама во момнетов знам што се подразбира под нередовен! Е таков секс имам т.е. немам
... А што се подразбира под редовно ? Редовно за некого е три пати неделно а за некого три пати во денот :geek: ...
Нажалост одвај еднаш неделно некогаш и тоа се промашува, додуша по две партии тоа ми е утреха. Минатиов месец немавме 23 дена и јас си чутев одпрво 7-8 дена, потоа почнав да вријам а овој мојов не бре брате не му текнува. Потоа почнав да го опоменувам денес е 20-ти, денес е 21-ви и така го потрујав неколку дена па шуќур се даде. Ама ветувам ова повеќе нема да му се повтори
Па не баш редовно во овој период бидејки не сум во врска, но и покрај тоа се трудам да одржам континуитет т.е да си го овозможам тоа задоволство кога ке ми посака душава.
Навистина ми е жал што се доведуваш во ситуација да „Молиш“ за секс и воопшто не ми се допаѓа тоа што несака да има секс со тебе, си разговарала ли може му смета нешто кај тебе.
Не е работава за молење туку пресно си бевме дојдени од одмор и имавме подзаоставено работи и поратко се гледавме тие денови. Баш се погоди периодот кога ќе излезевме да биде на јавно место или по гости негде. Затоа дојде до тоа не дека не сака (барем мене така не ми изгледа) и плус живееме на доста големо растојание. Сега е подобрена работава, си пишува редовно домашна
Порано имавме многу почесто ,повеќекратно во текот на едно деноноќие Сега по 3-4 пати неделно ,ама веќе не седиме заедно и така си одат работите ,нажалост
Може ли некој да ми каже кои ми се плодни денови, ако добивам на 23ти и ми трае 4-5 дена ? ве молам кажете ми. и ако може детали за тоа како се пресметува ?
Не ни се можностите такви да имаме редовен секс од 3-4 пати неделно, но кога имаме секс имаме асален секс. Значи со сите марифети и нишани. Нема лабаво, нежно, нежно завршуваш со диво. Значи имаме еднаш неделно, некогаш и два пати се случило, но ние во текот на тој секс имаме неколку партии, еднаш и 4 пати. И мене ми е ова доволно. Ок, некогаш и не ми е, кога сум напалена сакам веднаш одма сега во моментов, но се снаоѓам. Се на се, тој што го имаме е доволен за да ги фрлиме во кондом сите искушенија во текот на постот од еден секс до друг.
Искрено ви завидувам немаааам... а сакааам море не е за смеење од 3ти јануари 2011 последен пат ми здодеа и со прстенцава да си работам сакам тело машко да зграбчаааам не ми замерувајте ми се мати психава веке
Sekoja cest na site sto imate redoven reci hiperaktiven seksualen zivot i recisi me frlate vo ocaj so toa kako obicen covek moze da uziva vo zivotot.A sega od drugata strana.Jas sum masko na pocetok na triesettite i neredovniot seks bi bilo uspeh za mene tuku nemam nikakov.Nemam uspeh vo ljubovta sto e osnoven dvigatel na zivotniot ciklus za eden covek vo sto dosta se trudev taka da veke nemam motiv ni za izleguvanje,pa me plasi pomislata deka taka i ke prodolzam imajki vo predvid deka noknite dami ne go pruzaat ona vistinskoto a zgora na seto toa bi me dovelo na rabot na existencijata a nagonot se pogolem i bi bilo kontraproduktivno sto bi mi donelo novi problemi pa na momenti mislam deka zivotot nema smisla za ziveenje pa vo glavava mi provejuvaat suicidilni misli.Znam deka na ovoj blog se preraskazuvaat samo uspesni prikazni pa dokolku nekoja od vas ima predispozicii od psihologijata da mi kaze kako covek moze ili nemoze da zivee bez sex, a za ostanatite sovet...hmmm....pistol na slepoocnica ili dvocevkarenje?