Редовно. Секој 10ти во месецот. Како ладна вода во лето ја чекам таа дата. Спојлер Се заебавам бе. Па добро, не сум за фалење, ама не сум ни за жалење. Просек не кажувам, ќе ми љубоморете.
Не, во месецот 3-4 пати кога си одам во Скопје па да се видам со љубово, некогаш и подолго. Ах си патам за секојдневен бууууу!
....да имаме редовен секс......и тоа секој ден во неделата......некогаш се случува помалце ама се ретки тие недели...........и тоа најмалку по 2-3 сати во ден.....и неможам да ви опишам колку ми е убаво..............
Лелееееееее.... блазеси ти. Огромна молба. Ако може да те замолам да ми го кажеш распоредот во денот за секс, оти и јас многу сакам така, ама некако немам време...? Однапред многу благодарна.
Прво ако се сака се се можи.....а инаку немам некој посебен распоред кога 4е ни посак на двајцата тогаш и имаме.....значи оставаме се и то е то..........уживаме во секој момент од се........
Редовно. Секој ден во неделата. Сега некогаш кога има оправдани причини не можеме, а кога можеме не испуштаме ни еден ден.
Зошто толку ретко?Извини ако ти упаѓам во интимата,но навистина е тоа ретко ,дали си помислила дека партнерот те изневерува?
А дали ти си помислила дека си премногу нападна со твоите констатации и притоа ДА, навлегуваш во интима на една девојка. Нејзино е, и на нејзиното момче зошто имаат секс еднаш во два месеци. Обично, од чиста култура нели, не се поставуваат такви прашања, па посебно не од личност која апсулотно под ниеден основ не ја познаваш. Ај запрашај се молим те. И извинете што вака грубо изреагирав, се изиритирав.
Јас дури сега прочитав не е проблем нели форум е нека прашува кој што сака значи не се работи за неверство тоа сум сто посто сигурна едноставно јас сум во странство и такви се можностите сега за сега па на крај краева ако не му одговара нека тера работа на друга страна ама ако се научам тој ќе има редовен секс со стапот
Не. Сега сум сингл и не верувам дека за брзо ќе најдам партнер..... Ама уживам и вака.... Не му ја мислам многу...оти ако се мисли, е тогаш тешко ќе е....