па може да се каже, имаме редовен секс со дечко ми т.е секогаш кога ќе имаме прилика , не се пропушта
Па ако има взаемна љубов и страст, тогаш зошто да не? Па ако сакаме не 5, не 6.. по 100 пати ке имаме секс. Има разлика од либидо до либидо. Плус каде пиши дека многу секс е штетно да се има? Секој нека си прави како што сака. А јас и мојов ке продолжиме и понатаму да се е*еме ко зајци. Мислам дека стварно нема потреба да се докажуваме тука на форумов или да глумиме лудило. Анонимен е for god's sake.
Секогаш кога имаме прилика, обично за викенди само... Тогаш е дома.... Значи 1-3 пати неделно...Некогаш ниеднаш, ако сме скарани или во период на ПМС.
Според кое име на книга би го опишале својот секусален живот? - Пајажините на Клементина. Ете толку имам јас секс.
Па во последно време ретко со оглед на тоа што далечината меѓу нас расте, јас во еден град, тој во друг...
За да се одговори дали редовно имате секс треба прво да се дефинира што значи редовно. Еве јас ќе кажам за себе,дали а прво ќе одговорам што јас подразбирам под редовен. Според мене редовен секс не може да се дефинира под бројка туку за мене редовен секс значи да имам секс кога чувствувам потреба за тоа. Ако така го дефинираме зборот редовен тогаш да, имам секс кога имам потреба за тоа.
се разбира дека НЕ денешната модерна жена врие со сексуално преносиви болести меѓу кој и кламидија за чиешто лечење треба инекција дирекно у половиот орган (тестот кај машкото за кламидија е болен) а освен тоа сакам и да се чувам за вистинската за брак де
Откако купив клавир, нема секс. Толку е нередовен што дури и нередовен е пречест поим за редовноста на сексов. Уствари, пробувам јас за секс, ама клавишиве тогаш тропаат, рипаат, стискаат, ми сметаат... Па и јас полека станувам тешка ко клавир, човек ако успее да ме помести, ќе се измори... шо ја отворив темава и јас... А да. да му кажам на @ccca дека и Салвадор Дали се плашел од сексуално преносливи болести, па затоа си останал девица, а најдобриот другар му ја плескал жената, со негова дозвола или обратно. Како и да е, другар, не е на арно стравов твој.
Ццц ти ако не ја наместиш браво бе Цка а шо се мачиш со клавир, купи си гитара, полесна е за шетање таа
И јас имав еден рекорд од 13 партии со мм ама се одвиваше два дена плус тогаш само што почнавме заеднички живот , а јас бремена , па му се приарни да работи на случајот бебе хаха инаку со паузи и спиење помегу партиите мислам дека два дена и една вечер ни поминаа у секс .. И да се правевме речиси нормално само што у тие два дена не снема од видикот на другари другари комшии и спиевме како луди .. Како да сме биле на викенд А сега зависи од околностите , има периоди на "постење" од превише обврски а има периоди кога имаме и по 3-4 партии дневно , но во просек имаме редовен секс ако не денес утре две партии ке бидат .. Обично кога малиот спие или шета со баба и дедо ете тогаш се фрламе на работа имаат разбирање лугето знаат дека сме млади и препалени ама немаме време за повеке партии у денот
AAA klavir! Epa ke si go viknes deckoto I ke isporbate I na klavorot edno sefte,podobro da sviri Ke vi se uarni,baska moze I nova kompozicija da napravis nesakajki