pa pred 3 dena imav redoven sex 5-6 pati vo nedelata ama sega posto sme daleko dobri 2780 km povtorno redoven sex ke imam za 3 meseci a mozebi i za poveke.....za zalenje ke sum ovoj period a inaku nema podobro od redoven sex so sigurnost
Девојки ја морам да ве прашам нешто. Во последно време воопшто немам желба за секс ни па за водење лјубов ни за ништо. Маж ми ке ме задени нормално му се сака абе неможам и никако. И еве пред два дена грев ми падна се само изговори барав и он веке почна нервозен да станува зш не е испразнет човекот и ај велам добро зашто многу пати не ми се сакало ама знаете нели кога ке те надразни ке ти се присака и почнавме а јас ништо како мртов коњ се ми смета и почна и орално да ме задоволува и јас неможев клиторично да свршам.(а тоа досега се нема случено) Давајте некој совет период ли е до мене ли е? Кажвајте било што.
Pa da vi kazam jas nemam redoven sex decko mi e od drug grad i taka koga ke se vidime sekogas imame sex ama toa e ednas do dva pati nedelno (((((
Awe.. nie se mazime so casovi ama toj ke svrsi za mn brzo vreme a posto kaj nas zenskite e po tesko jas nemam vreme D
и јас немам редовен секс поради тоа што имам две мали деца па кога ке пораснат малку се надевам дека ке продолжиме со истото темпо
Јас мислам дека вчера малку претерав ops: па ќе морам во понеделник да си го посетам гинекологот :roll:
иначе ....секс имам редовно ...4-5 пати неделно , некогаш се случува и повеке ...се надевам дека желбата нема да ја снема ..како што прочитав дека кај некој ја снемувало :?
sex li? najosnovno i redovno. i koga sakam i koga nejkam. ama taka e koga sme zaedno vo Sk, dvajcata sami, zaedno ziveeme. a koga ke si odime vo Sr zavisi od okolnostite. sepak dobri sme... pu, pu, pu