На еден веб портал, македонски, прочитав, кој ден од неделата е омилен. Откако го прочитав тоа се поклопи со периодите од неделата што мене ми се најпогодни за секс. Кој ден од неделата (и период од денот) ви се омилени за секс ?
Za den od nedelata, bi rekol sekoj den koga nema nikoj doma pa so toa i mozheme da se ... na raat A za period od denot, toa bi bilo navecher od 9 pa nataka.
Тоа е просто невозможно секој ден да се има секс. Можеби во врска може, кога немате други грижи и обврски, ама во брак е сосема доволно ак 1-2 пати неделно ако имате односи, тоа би се сметало за редовен. Како што реков, можеби во тие почетни години на сексуална атиност тоа изгледа многу интересно возбудливо па вие би и по неколку пати во денот, но со текот на годините посебно во брак тоа се сведува најмногу секој втри ден ма да и тоа е многу.
Predhodno 2/3/4 pati nedelno sega poslednite god, 1 mescno e skoro moze I pomalce I sekogas na moe insistiranje, ianku sme zaedno 10/12god sekogas izgovori, umorna, glavobolka, I se spie, ne esum tusirana.....
Ај одговорете и вие ве молам, па нели не е нормално на 20 годишна возраст да имаат секс на 3-4 месеци а секој ден се заедно? Ми вика другарка така било нормално еј, па сега ако ви здосадува што ќе биде за 5-10 години
па ако немаш до толку желба, не ли е време да се размисли дали треба да бидеш со тој партнер?Мислам ај све е океј, се сакаат ама и без секс не бива,кога веќе не постои сексуална привлечност
Личности кои се во врска со нормален сексуален апетит и се привлекуваат би имале секс поредовно. Секоја подолга пауза од секс во врска алудира на празнење настрана, други изговори и оправдувања нема.