Искрено, не знам како функционирате вие што имате секојдневно. Ок. Порано и јас така мислев, па и имав, ама кога бев тинејџер, или без никаква обврска. Ама па и сум немал врска кај што сум се гледал секој ден на долг период. Сега, искрено, кога сум со обврски, притисоци со работа и стресови, а веројатно со годините и либидото не е исто, ама ич не можам да се замислам да имам секој ден. Немам ниту толкава желба... Е затоа кога имам, тогаш е здрав секс, до крај, до последен атом, до умирање. И после сум раат ден, два па и три... Па јово наново. Уствари повеќе се периоди каде што сакам почесто, и периоди каде што немам желба. Како и да е, алал нека ви на вие што имате секој ден.
Ако имаш секој ден значи не можеш да се контролираш. Ако имаш преку два дена - врската ти е стабилна. Ако имаш преку три дена значи си во брак и добро ти оди , ако имаш еднаш неделно - не си за фрлање, се снајдуваш. Ако имаш еднаш месечно - значи си во брак ама ич не ти оде . Ако имаш еднаш годишно поарно да немаш Јас женет сум lol. Некогаш ми оди добро некогаш не