како бе 1-2 во месецот јас ќе полудам, ќе го силувам така и јас имам 3 години врска ама минумум 2 пати неделно мора, а ако има прилика може и секој ден, па и по 2-3 пати
ne znam dali ke me napravite luda ama jas i decko mi imame vo nedelata okolu 4 pati sex jas mislam deka toa e i poveke od redovno heehehehe
Кога е дечко ми тука имаме редовен секс,.летно време постојано,преку зимото зошто сум на фак,викенд,а кога тој оди на работа надвор од државата и бидејќи не е по 1,2 месеци тука “постам“-одмарам
Да,да и јас имам редовен секс,три четири пати неделно.Иако некогаш се случувало и два три дена по ред насабајле и навечер(кога сме се намале видено извесен период)
Ние малце претеравме...Има периоди коа буквално имаме секој ден по два пати,а има и периоди коа имаме само 2-3 пати у неделата..хахаха...ненормално зар не?
2-3 пати на секое гледање Некогаш се гледаме само за викенди, но понекогаш и 4-5 пати во неделата и се тоа помножено по 2-3 пати, па сега вие видете И секогаш ми е малку
Јас немам редовно секс,бидејќи дечко ми патува, работи и често оди надвор од државата не сме во можност да имам ередовен секс..меѓутоа кога е овде
Ти завидувам. Верувале или не дечко ми НЕ Е МНОГУ ПО ТАА РАБОТА не знам дали е нормално тоа или не...
Порано на почеток имавме 3 4 пати дневно ама бевме заедно 24h асега обврски ова она пораснавме ама па ни е редовен имаме секој ден без исклучок некогаш и два пати и супер ми е..некако по нормално ми е 1 2 на ден него 4 5 пати и дечки стварно и да ви се сака и да ви се нејке имајте секс зашто шуството после тоа не се заборава мн е доброо ако ви се верува ја нон стоп имам оргазам (знам некои се жалат неможат да имаат оргазам ) па ми чудно малку...и тоа немаме долг секс кратко ама слатко и секогаш свршуваме и двајцата
Superishka si trebal nik da si stavish Zachin u sekoja chorba te ima interesnoo ti e da provoocirash lol
хехе.. ја не ни пишав дали навалувам или не. очигледно дека Superishka нема попаметна работа освен да остава глупи коментари браво за неа