порано имавме секој ден дури и по 2,3 пати во денот..незаситени бевме... а сега дечко ми не сака секој ден ,а јас не можам да издржам едноставно навика ми е..тој нон стоп ми вели дека бил изморен.. и сега имаме по 2 3 4 пати неделно..но јас сакам секој деннн и така за тоа малце си се каравме демек како ме одбивал тој мене..па сеа нз..
И јас го имам истиот проблем... И мене ми е чудно што дечко ми не е многу заинтересиран за секс... 1-2 пати месечно... па дури е срамота и да кажеш... Секогаш јас прва велам, секогаш само јас сакам, а тој само пробува да најде изговори....
Извини што сум вака директна ама мора да постои нешто што го мачи. Или сака некоја поза или вид секс што не сакаш да му го пружаш, или нема чувства спрема тебе, или има некакви проблеми што го мачат (семејни, финансиски) па неможе да се опушти или во најлоша ситуација е геј. Тоа е
Па сите имаме проблеми, и сите не мачи по нешто... Но нели сексот е да те опушти, смири, релаксира... А тоа дека е геј ми дошло и мене на памет
Мислев на озбилни проблеми што не ти даваат да мислиш на друго. А тоа за геј не е смешно можеби е стварно геј. Знам еден случај каде што девојката се омажи во странство за дечкото кој таму живееше и се разведоа набрзо. Таму разбрала дека е геј, а неа ја лажел и му била како маска за пред луѓето. Тоа е жалосно. Дај боже кај тебе друго да е проблемот. А проблем сигурно има, мора да поставиш дијагноза.
Ние си практикуваме секој ден...е сега мала пауза од 5 дена и ќе почекаме уште толку а леле како ми се сака
Еве јас не пример порано ,имавме со дечкото однос секој ден,а денес еднаш во неделата Што мислите што е проблемот?И што придонесува за сево ова? Поззз
Кога сме на факултет,имаме редовно секс..секој ден по еднаш-два пати обавезно..некогаш и повеке ама сега,откако почна летото на две недели имаме затоа што не сме од ист град ..и така...си чекаме да почне учебната година
па да не ви е здосадено и се едно исто...промените нешто во сексот,но за тоа треба да се има желба а ти разгори ја кај твојот партнер.А колку време сте заедно?
Па веќе три години сме заедно,многу сакај јас да го разгорам тоа жарче,но работата е што немам желба за тоа
Редовно имаме секс и по 9 години сексуалниот живот ни е возбудлив и пу пу како што велат не сме имале проблем.Секогаш кога сме заедно нема шанси така да помине освен во оние денови
да имам редовен секс во просек три пати неделно,никогаш не ми здодевно напротив уживам исклучок за време на менструален циклус но тогаш орално си го задоволувам партнерот и мислам дека не сме е да се пожали од мене