http://www.short-fiction.co.uk/newstories/categories.php http://www.sextails.com/ http://www.fantasies.com/ овде има различни категории и можете да си најдете што ви одговара а можете и да побарете на google (short erotica stories online free) и ќе најдете се што ви треба :wink:
бидејќи студирам во друг град немам баш редовно, иначе преку летото или за време на змскиот распуст имам редовно, па дури и поќе од редовно
Им завидувам на сите сто имаат редовен секс, јас откако почнав да живеам со дечко ми сексот ни се намали на еднаш до двапати неделно , порано на секое видување имавме и по два три- пати, а сега ??? Он вика дека немал некоја посебна желба зашто сум му била блиску кога и да посака, немал предизвик Многу ме загрижува тоа, што кога ке стапиме во брак????
па баш и немам редовно... пролетоска мај и јуни имавме скоро секој ден, не по еднаш.... кога почна светското се разретчи.... сеа онака, два-три пати неделно
Вака гледано, во врскава наша, богами тоа е само редвоно, другото на периоди Имам веќе кажано, ама сега мислам се разбираме, уште поредовно имам Ко за инат!
ciribiribela да знаеш дека и така е во бракот, постојано си со него и едноставно не ти е се-сексот. блискоста можеби ја подхранува таа желба и немаш потреба. Дури и јас немам потреба сега, како кога бевме во врска -мислиш за секс се видувавме беше неизоставен дел од вечерта. Се со свое време
Редовен секс според мене имам да..Зависи кога како ..Некогаш имам секој ден во неделата, некогаш 1 во неделата,но сето тоа зависи од обврските и расположението за секс... Додека си во врска односно живеете посебно со партнерот многу е нормално да имате секс секоја вечер,едноставно неможете да одолеете еден на друг..Не велам не е така и во бракот т.е. заедничкиот живот,но сепак е поинаку.. Во бракот имаш поголема блискост мислам на тоа што сте по 24 часа заедно и после некое време ќе сфатите не е се во сексот!! Има нешто повеќе од тоа..Еден поглед,една насмевка, едно штипнување, една прегратка кои верувајте некогаш многу повеќе ќе ви значат од сексот...
sekoj den a se slucuva i po 2-3 vo denot ponekogas se prasuvam dali moze da gi izgubam cuvstvata kon devojka mi [mod-kirilica:f6ffhgzm][/mod-kirilica:f6ffhgzm]
Па порано имавме редовно секс,а сега немаме.Само еднаш неделно.За мене е малку,се чувствувам зависна од тој секс.Не сака ни да го допрам таму долу.Не сваќам што е причината.Веднаш ми вели дека само на тоа сум мислела.А јас сум женско,тој машко и не се сваќам како само мене ми е дојдено до тоа,а нему не. Ако му спомнам што е работава,зошто не сака,дали му сум здосадена,непривлечна,веднаш се лути. Порано и на снег сме имале односи,а сега му студи. Не можам да го сватам,ми смета тоа кај него аман веќе.
Лелелее помогајтеее!! Дечко ми е НИМФОМАН!! Ама ссеризонооо. Ова не е нормално веке не се трпи! Да може секој саат секој ден ... А пак јас немам ИЧ желба и постојано се караме за овој проблем.. Можеби е до мене проблемот ама ич не ми се сака.. Да не се разбереме погрешно- имам најсупер дечко ама не ме пали доволноо и немам желба за секс, подобро би гледала тв.. ПОМОГНЕТЕ МИ ВЕ МОЛАМ, незнам веке како да се запалам