Не сакаме да не гледаат. Еднаш ни се случи да не слушаат. Мислевме дека цимерот на маж ми (тогаш дечко) спие, а он цела ноќ не слушал.
Не сакам да ме гледаат , ниту пак да гледам. И не сакам ни да бидам во неизвесност дали некој ќе не ,, начека ,, затоа што тоа не ми е пријатно,туку сакам на раат и опуштено да си се сексам.
Pred segasnava rabota rabotev privatno,so rakovoditelot ili sefot kako i da e se zblizibme i drustvoto dobro ni odese..za eden vikend se dogovorivme da odime na selo ,toj imase nesto kako vikendica ama ne mnogu golema..otkako otidovme si pocnavme so pienje..onaka po malku vo normalni kolicini..ama negovata partnerka se podnspi malku poveke..cela vecer dodeka bevme nadvor mu sedese vo skut i socno go lapase a mojata samo gleda i mi sepoti za niv..legnavme vecerta ..dvata krebeti bea vo edna soba..ti ne cekaa mnogu mnogu se cuvstvuvaa kako nie da ne postoime..go rassoblece i mu go zema vo raka dodeka lizgase so prsti po nego so jazik go galese po stomak,se spusti dolu i go zema vo usta...dodeka mu go rabotese..mene pocna adrenalin da mi skoka a isto i mojava vdzaseno gleda a osekam se popaluva..koga mu go nasedna,go javna odozgora pocna da se izviva i da stenka,,bidna neizdrzlivo i zaminavme vo kola i nie da se olesnime....znaci niv ne im bese vazno kade se so kogo se i sto pravat...nie znavi gledavme..da ne bidam apla vulgaren...se izdupija a nie gledame na 3 metri odniv...a da me gledaat..sto znam..da ne znam deka gledaat moz bi bilo ok ..abe i da znam podobro dagledaat kako se eb..e otkolku kako krademe...
Mene mi se ima sluceno poveke pati, deckomi (iden maz) mi e operisan od stram, btw i ednas drugarot se javil vo brza pomos i bas na najdobroto ne nacekaa, i plus kazna za lazna trevoga
Se ima slucuvano na vodno da ne gledaat. Ma ako sakate da ve gledaat samo idite na vodno, nema sansa nekoj manijak da ne se najde vo blizina.
Ako zirka nekoj od onie pazacite koi se zelni za dobra partija i da si se olesnat..hm nikomu nema da kazat..a ako se raboti za parovi..togas ne treba da postoi tabu ..za da se bide vo slobodna forma...a deka e vozbudlivo da vozbudlivo e..kako da ti se diga cenata, kako da dobivas sila za poveke za pojako,posilno,pozestoko..