Toa cuvstvo sekako budi vozbuda..i pali...bar mene...jas porano uzivav na javni mesta nekade kade imas feeling deka nekoj moze da ti se izbaci nesakajki ili vo priroda...sega so godinive i obvrskite nekako ne uspevam da najdam vreme za takvo vozbudlivo opustanje..
При регулар секс.....шо знам....и не баш. Поише ме пали кога ме гледаат дур мастурбирам. И ако некад се деси да пробам со машко, би сакал некоја која ја возбудува тоа да не гледа.....па ако сака и нека се приклучи, ако не, не мора.
dobra vi e temata,i mene me vozbuduva mnogu i mojata se vozbuduva koga se e.... i znae da progovori lele ako ne slusni nekoj
Не ме возбудува а сега ако веќе ме видат знам само дека ќе поцрвенам во образите... И најверојатно ќе избегам од местото на злочинот
Koga vo ekot na seksualniot cin ke proraboti fantazijata, ne velam deka ne sum pomislil deka jako bi bilo nekoj/ja seto toa da go gleda od strana, me napaluva uste poveke taa pomisla... A seksanje mnigu cesto primenuvame pred ogledalo, vo spalna ili kupatilo...