Без разлика од кај сме и што сме , сите сме еднакви сите сме луѓе нема потреба од срам.. Јас не се срамам од каде потекнувам
Да бе срам да ви е што сте од село,како можете така вие сте криви Познавам другар што исмева другарка која е од село,таков идиотизам...
Не,нема потреба.Татко ми е пораснат во село, дошол во град да се школува на 15 години.Мајка ми е од Црна Гора и така...Мислам дека никој не треба да се срами од свето потекло, без разлика од каде е.
Оти да се срамам кога сум од град? хаха се зафркавам на 6 години од село дојдов во град и горда сум од своето потекло.
Spoiler Ама дискусија сте разврзале, шо да ти кажувам. И нормално темава стои, оти нема дискусија, да имаше ке ја заклучеа. И не, не се срамам, горда сум што сум од ова семејство, луѓе чие прзиме е Голема душа, а чиј прекар е Силните. Срамењето од потеклото е срамење од самите себе си. Ниту една гранка не е поинаква од стеблото по состав. Само личи поинаку.
хаха да ви кажам јас сум од Австрија и не се срамам но некогаш и се засрамам кгоа видам тоа градот како го напишат аууу значи толку неписмени лугје има од едноставно Филах , они го сменат во: - Вилеуцх - Виллацх...