Јас ги следам Macbarbie07 StilaBabe09 Zoella missglamorazzi и многу други од кои најомилен ми е Macbarbie07
Goran Bregovic, Tyzee Official, Carly Rose Sonenclar, /whatever, wta, Steph Micayle, disneyanimation, Aca Lukas P!nk...
Јас не знам како досега не сум ги открила CutiePieMarzia и PewDiePie (веројатно затоа што тој е гејмер, таа е од оние што се шминкаат, а тие искрено ми се досадени). Ама пред некое време налетав на Draw my life видеото на Феликс и почнав да ги гледам и неговите и нејзините видеа. Ептен ми е слатки заедно (иако Марциа има некоја ептен чудна нота на гласот додека збори англиски, како од аниме лик да слушам ). Ама заедно ми се super cute и ептен интересни за гледање Особено Феликс - ако имам лош ден си пуштам некое негово видео, обавезно ми се црта осмех од шестка до шестка Малку ме потсеќа на Shane Dawson, ама во подобра верзија
Па, Марција има чуден глас ама тоа е поради италијанскиот акцент. Обично италијанките имаат така тенок глас. И јас кога го видов првото видео на Феликс помислив дека е ретардиран, но на „Петоци со ПиудиПај“ видов дека е нормален. И Маја или Пуга ми е многу слатка. Тоа е нивното куче мопс без едно око, но има премногу фанови поради нејзините особини. Еве ја: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xw3C5HJ2XU Едит: Марција за мене е девојка со стил (многу ми се допаѓаат нејзините облеки). http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 801NSIEQU0
^ Да, да, знам и за кутрето, за брзо време низ видеата видов уствари како се запознале, па кога прв пат се виделе, па овој се преселил во Италија, па после во Англија... и такви работи Интересна приказна имаат, а и многу убав пар ми се До сега се смеев на видеата на Феликс кога се запознава со фанови на omegle
Zvezde Granda CityRecordsOfficial Lozano - Vlatko Lozanoski (OFFICIAL) 2 kleeoak bebexo RealAsianBeauty Elizabeth Swims ISR Eurovision Song Contest Tanya Burr Julia Graf lightinthebox2008 SimpleLittlePleasues dashingblue MakeUpByCamila2 CinthiaTruong JLovesMac1 Camila Coelho DB Cosmetics YummyNails MakeupByTiffanyD cutepolish rosebud143 FENTV Bulgaria SimpleNailArtDesigns Ali Brustofski Avon Macedonia Renata Silvano heibonkinoko SamoyedMoms Lilith Moon katOsu Stephanie McConnell 1 AlbaMayo gliter702 3Dnailart Ana Victorino pixiwoo Lu Ferraes beautyklove Carli Bybel professionalDQ Chrissy 't Hart ChloeMorello fashionista804
Да, опседната сум со youtube. Ама не следам канали за мејк-ап туторијали, повеќе гледам влогови или онака смешни монолози, и претежно следам машки - поинтересни се, и тоа најомилениот: crabstickz! Го обожавам и него и смислата за хумор. После danisnotonfire, јimmy0010, charlieissocoollike и слично.
Следам повеќе, интересни ми се ептен Еве некои: JacksGap , OneDirectionVEVO, Barely Political, Zoella, Tyler Oakley, Janoskians (порано повеќе ги гледав, сега ни ги следам толку, но гледам некои видеа), AndreasChoice, TheEllenShow, LuxyHair итн ..
Од шминкериве ја следам само Promise, баш сега го изгледав нејзиното последно видео Јас да имав волку шминка ќе се изгубев! http://www.youtube.com/watch?v=OqbzA8Cpg_A
омг и јас оваа година ги најдов на јутуб сега сум си обседната со нив 2ца најубавиот пар на јутуб ever PEWDS