bethanymota pewdiepie <3333 cutiepie nigahiga maximbady cutepolish foseytube jack vale zoella bebexo jena marbles
Јас во последно време им удрив unsubscribe на многу канали, повеќе од нив ми станаа досадни. Единствениот subscribe што сум го кликнала последниве месеци беше на Brendon Urie Vines (кратки, ама интересни клипчиња на фронтменот на Panic! At The Disco). http://www.youtube.com/watch?v=hZ0fQ_xryV0 Умрев на ова http://www.youtube.com/watch?v=kYbc9SJDT-s
Имам многу што ми се допаѓаат, ама заборавам да ги следам. Баш да видам кој следам. markcrilley (туторијали за цртање) HDCorleone (ова немам поим што е, сестра ми сигурно заследила) Eurovision Song Contest Canni135 Папи ја следам Brooklyn and Bailey Cute Girls Hairstyles XFactorAdria TancSoZvezdite Деновиве најголема занимација ми е Crazy Russian Hacker Ми се чини најмногу заради акцентот го гледам. Ептен е интересен и секогаш испробува нешто лудо. И со тој неговиот dried ice. And guess what? Boom! И CATMANTOO ми се допаѓа, тој за тренирање мачки. Ама рашан хакер ми е number #1
Spoiler 3MESPEdentalEurope anakednotion AsapSCIENCE BuzzFeedVideo Cassandra Bankson, DiamondsAndHeels14 Cesar Millan CGP Grey CollegeHumor cutepolish DNews DownTownComedyBitola grav3yardgirl Head Squeeze Healthcare Triage HolaSoyGerman Howard Pinsky IISuperwomanII Improv Everywhere JennaMarbles JennaMarblesVlog lacigreen lee newton Lucy's Corsetry MadeYewLook MinuteEarth minutephysics MOVIECLIPS Trailers MrPDOTV NatGeoWild News - Worldwide Numberphile Philip DeFranco Philly D saimasmileslike SciShow Shit Girls Say SourceFed SourceFedNERD Steve Harvey Stuff Mom Never Told You - HowStuffWorks Taryn Southern The Atheist Voice TheEllenShow TheFineBros thelonelyisland URBANOGcom Vihart Vsauce Vsauce2 Vsauce3 Ова се сите канали кои ги следам, ама реално само неколку од нив како што треба ги следам (им ги гледам сите или скоро сите видеа што ги постираат). И за нив дефинитивно се радувам кога ќе им видам ново видео, ми го разубавуваат денот... Тие се (по азбучен ред) : anakednotion (Lacy Green зборува за секакви сексуални теми и е многу информативна за реални проблеми), CGP Grey (факултетски професор зборува на секакви општи теми и повторно е многу информативно ), grav3yardgirl (најмногу и ги гледам видеата Does this thing really work? каде испробува предмети од стилот на Топ Шоп), IISuperwomanII, JennaMarbles, saimasmileslike, Stuff Mom Never Told You и Taryn Southern (млади жени кои зборуваат на секакви тематики, повеќе е смешно отколку информативно, ама ми треба малце забава ), Philip DeFranco Show (малце вести низ светот) и за крај SourceFedNERD (поточно TableTalk). Секој од овие канали топло ви го препорачувам.
Ретко ставам subscribe, немам таква навика. Им имам ставено на две другарки (дека имаме сличен вкус за музика), сестра ми, Sander van Door OfficialTrapCity NScherzingerVEVO EllieGouldingVEVO Britain's Got Talent Имам дваесетина плејлисти, со секакви жарнови на музика, па затоа не осеќам потреба да ставам subscribe. Не ги ни отварам новостите од овие...
Моментално PewDiePie ми е омилен, можам цел ден да му гледам видеа Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=vjqCs3TdZtM&list=PLYH8WvNV1YEn-6UjVN5fV1OE3PKZhHDya
zoella pointlessblog marcusbutlertv shane dawson joey graceffa hannah hart tyler oakley vintageortacky troye sivan connor franta sawyer hartman sprinkleofglitter tanya burr jim chapman pixiwoo lisbug funforlouis viacarter catrific grace helbig ijustine thatcherjoe caspar lee
iisuperwomanii pewdiepie cutiepie bethanymota fouseytube troye sivan Domino Recording Co. Official Arctic Monkeys MilesKaneVEVO Ed Sheeran
Да JustinBieberVEVO kidrauhl Bethany Mota BethanysLife StilaBabe09 Jackie Kidrauhl cutepolish Cimorelli 5SOSVEVO
BVBArmyVEVO bulletvalentineVEVO Tokio Hotel Cifra Club TokioHotelVEVO martyzsongs 14 Nail Guitar - Song Lessons
Никогаш не сум следела многу канали. Откако ја прекинав Game of Thrones, манав unsubscribe на нивниот канал. Сега, официјално следам три канали, и тоа: Lisa Eldridge Penny Dreadful Vasko Atanasovski Лиза снима професионални makeup туторијали. Кај неа секогаш можам да најдам лесно и интересно видео, а потоа истото да го применам на мене. Каналот на Penny Dreadful е запознавање со целата серија, со која сум опседната. Кратки сцени од последните епизоди, разговори со главните актери и режисерот околку тоа како всушност настана идејата за оваа серија, од кастинг, сценографија, костимографија па се' до финален производ. Васко Атанасовски е џезер од Љубљана, Словенија. Кога сум изморена од се' и сешто, доволно е да пуштам само неколку песни и да потонам во нов свет.
tyler oakley itsmattespinosa sprinkle of glitter marcus butler iisuperwomanii troye sivan connor franta zoella shane thatcherjoe pontlessblog (alfiedays) joey graceffa dailygrace jenna marbles danisnotonfire mirandasings jacksgap caspar lee mrbrent98 kingsley sawyerhartman thefinebros
Дефинитивно. Цело време гледам... AndreasChoice Многу ми е убава и има доста интересни видеа за шминка, коса, чистење на лице, декорација на соба, подароци и сл. farahdhukai Многу ми се допаѓа затоа што дава совети како на природен начин да се грижиме за телото, лицето и косата. Не е како сите оние кои снимаат како се грижат за нивната коса или како го чистат лицето и ги покажуваат сите нивни, на нивни пријатели, роднини или пак од некој спонзор сите можни производи за таа намена... MakeupByEman Преубава девојка, една од омилените. Има инспиративни видеа за шминка. Дава и корисни совети за шминка, објаснува чекор по чекор на многу едноставен начин. ThePortraitArt А од тука црпам инспирација за цртање и учам техники на цртање. Еве и други за шминкаа, коса и нега на тело: Lauren Curtis beautyklove rissrose2 Luxy Hair Christen Dominique
Да JustinBieberVEVO kidrauhl ItsMattEspinosa Bethany Mota cutepolish BethanysLife Cimorelli StilaBabe09 5SOSVEVO MileyCyrusVEVO Jeremy Bieber BarsAndMelodyVEVO IISuperwomanII Cameron Dallas Nash Grier Fan Channel Shawn Mendes Nash Grier ShawnMendesVEVO
Да, следам вкупно 26 канали од кои некои се научни, некои за гејминг, а некои за чиста забава. Од поомилените ми се jacksfilms, juliansmith87, PewDiePie и Vsauce.
103 канали 80% се за мода,мејкап но има нешто и музика.Зошто следам многу канали ќе пробам да издвојам некои Мода,шминка: -Bethany Mota -missglamorazzi -CheckInTheMirror -krazyrayray -Zoella -Fleur DeForce -beautybaby44 -ThatsHeart DIY -LaurDIY -Anneorshine -craftingeek -paperpop Од се по малку: -AndreasChoice -Aspyn Ovard -Meghan Rienks -Rclbeauty101 -mylifeaseva -hairodynamic -Shelby Church Коса: -cutegirlhairstyles -Lilith Moon -beautyklove -Theodore Leaf Vlogs (како да предедам?влогови? ) -SACCONEJOLYs -reallitychangers Српско/хрватски -Jana Dacovic -Teodora.R -Marina Mamic -Taajnicabb Мои врсници (14-15 год) -Brooklyn and Bailey -MakeupByMandy24 -Ainura.K -Rebecca Ellie Има уште ама овие ми се омилените Иначе бев запрепастена од убавината на Meghan Rienks и LaurDIY нив морате да ги видите какви се лепоти.Иначе Ју тјуб го посетувам баш секој ден и секој ден има по некое ново видео клипче и мора се да се изгледа