#Agatha Christie, Alltime10, Ancient Civilization Mysteries, #<3 AncientAliens, AsapSCIENCE, DNews,FW:Thinking, Superwoman, Matthew Santoro и мноогу други
Следам неколку пејачи, блогерки воглавно за шминкање и фризури, по некој станд ап комичар и тоа. Некогаш секој ден прелистувам што имаат ново стаено, некогаш со месеци не се уклучувам. Периоди.
Јас го започнав мојот бјути и мејкап јутуб канал пред извесно време, би сакала да го погледнете и да ми кажете ваше мислење. https://www.youtube.com/channel/UC0Gv1uMxnwUz7g6hpdY8R6w
Не се пропуштаат: ASAPScience, MinuteEarth, MinutePhysics, JustKiddingParty, JustKiddingNews and Good Mythical Morning.
Во моментов највеќе си ги гледам Рет и Линк од Good Mythical Morning. Имаат интересни видеа, смешни се и симпатични ми се. Онака фини луѓенца. Понекад имаат интересни факти и смешни игри. Интересни песнички имаат. Поставуваат видеа секое утро (кај нас). Препорачувам да ги гледате, мили се
The School of Life ми е фаворит подолго време и морам да го споделам. Исто и The Film Theorists. „Knowledge is knowing Frankenstein wasn't the monster. Wisdom is knowing Frankenstein WAS the monster.“
IISuperwomanII, сите акаунти на Buzzfeed, Blogilates, Jillian Michaels, Miranda SIngs/Psycho Soprano, Promise Tamang, Michelle Phan, Trisha Paytas, Gigi Gorgeous.
Многу канали пратам- сите на buzzfeed, jenna marbles, thrift thick таа ми е омилена, thrisha paytas, ||Superwoman||, miranda sings i psycho soprano,Rclbeauy101, shane dawson, lisbug, cutepolish, emilija milivojevic, dinja, grav3yardgirl,Nicole Guerriero, nigahiga...