Редовно гледам: II Superwoman II, ASAP science, Rclbeauty101 Поретко гледам: Good mystical morning, JK party, JK news (редовните ги гледам како што излегуваат, поретко кога имам време надохнадувам). Брат ми го гледам секој ден, и можеби до пола сум со гледањето на старите видеа. Еден и единствен... LeafyIsHere пс. Знам дека е до гласо. #charming
Ги следам Pewdiepie, Miranda Sings, Dnjevnjak, Zvoganj, Peaceful cuisine. Ги гледам редовно, но не ги следам Marzia CutiePie, NigaHiga и Shane Dawson. Порано ги следев GraveyardGirl, Onision и Superwoman, но ми станаа досадни со време.
Zvoganj ми е искрено еден од поомилените, токму заради едноставните анимации кои се сосем доволни и монотоноста во гласот на Данило. Good Mythical Morning - еден од моите омилени канали. Симпатични дечки и интересни содржини VideoGameDunkey - ако следите видео игри и ви се допаѓа ваквиот хумор, одличен канал. MaximBady - Сеуште ми е смешен и симпатичен. FilthyFrankTV - но не го препорачувам баш за секого. Посебно не за луѓе со слаб стомак. Специфичен, забеган хумор. BethanyMota, Smosh, Zoella, PrankVSPrank (многу ми е жал што раскинаа) , NigaHiga. Thecomputernerd01
Следам некој канали дека шо снимат пранкови или нешто слично шо може да ме насмее најинтересни ми се Huligani iz Gimnazije i MrBrent или некој канали за мејкап туторијал, hairstyles како BethanyMota и Jasmine Brown.
https://www.youtube.com/user/phuckmediocrity Fight Mediocrity прави summary на книги за self-improvement
Ја следам мојата најомилена Есте, хрватката Ивана Блажоти од која си „крадам“ финти за шминкање и идеи за шопинг и секако, Тунајт шоу на Џими Фелон. Покрај толку серии за гледање, немам многу време да се маткам по канали на Јутјуб, па овие ми е топ 3 најинтересни и најпосетувани.
the Radbrad mrRetrokid двајцата објавуваат walkthrought games видеа и сите канали кој објавуваат random игри за S.P. и P.C.
Србија ја тресе ова You Tube лудило, не знам дали следите некој. Јас немам акаунт на странава, ама си ги гледам видеата, децата од 10/11 год. почнуваат со снимања, и секој ден нови и нови излегуваат. Не знам родителите дали ги гледаат кога по дома се снимаат за одредени видеа, а да не зборам дека се мали деца кои едвај зборат. Следам како што реков многу од Србија, Хрватска, а од странски мешано, кога каде ми текне отварам.
Mr.Brent98, JeffreeStar, Tati, KianAndJC, JamesCharles, MannyMua, LaurenCurtis и alpha.m понекогаш (иако видеата се од машки аспект )
https://www.youtube.com/channel/UC40gs0opj389ohjLnJIAJzA Метал преработки на Дизни песни... Џонатан Јанг.
Следам некои со хумористична содржина и некои во поле на филозофија, психологија и сл. Од youtuber-иве, Rose Ellen Dix - омилена