Следам некој со шминкање, декорација , уредување, хумор... Омилени ми се: Carli Bybel, Sara Beauty Comer, Remi Gaillard...
Следам канали поврзани со мода, облека, патувања Омилени?? Song of style Fashion mumbler Chriselle Lim The Zoe report Net-a-porter
Christopher Frost за фото-опрема кога се мислам на која леќа да ги спичкам парите Honest trailer да се насмеам на hype-от за одреден филм некогаш и сега излезен. За гејм стриминг од Civilization следам двајца - Quill 18 и The Solar gamer. Пошо... Civ. Башка првиот го пратам и во City Skylines и Sims коа некад ќе се пушти. За одредени tips за Lightroom го пратам Serge Ramelli иако не прави често видеа.
blogilates Hailey Reese Harmony Nice IISuperwomanII Inanna Sarkis Jessii Vee Kendall Rae LoeyLane Liza Koshy Michelle Platti Rudy Mancuso shane итн.
Naked science Looper Tech Insider CoconutScienceLab American eye How ridiculous и уште неколку кои ги следам не толку интензивно.
Многу канали следам. Всушност, веднаш кликам subscribe штом гледам некое видео на некој канал на кој се немам претплатено, под услов ако ми се допадне видеото.
Леле,да ти кажам и мене ми е ептен срцка.Ако има ваков живот како што е на влоговите,има живот-рај.Имам чувство дека во живо е кул особа.Само неа ја следам на yt .
SaskiaBeautyBlog германка ми го прави денот. Многу е позитивна и едвај чекам среда или недела да дојде MamiSeelen , GabelSchareBlog кога имам време и уште еден куп други пропратни.
Може ли, please, да ми кажете добри влогери и влогерки од Македонија? Инаку, ако може некој да ми помогне: Пред година дена случајно налетав на еден дечко шо праеше влогови. Мислам дека беше од Битола. Глеав нешто и сеа сакам да се потсетам за да видам дали е тоа што мислам, ама никако не можам да го најдам каналот... Anyone ?
Боби? Кико прават такви собиранки митапови, јас Иван Ајнштајн го пратам интересен ми е океј де реклама му правам сега .. останативе што прават претежно се деца помали и не ги знам..
Овој не беше баш дете... Нешо као си го снимаше денот како му е, као на заболекар па шишање па кафе...
Safari duha. Kanal na ana bucevic. Korisni videa ima. Im se Cudam na onie koi sledat sekakvi glupaci koi prikacuvaat besmisleni videa - na nekoj nepoznat denot kako my pominuval.
andjela i nadja,vanimy,baka prase,ruzica rupic,lea stankovic,nadja stanojevic,magicni video,,gp,steffonator,bobibeatbox,ivan ajnstajn