Дедо ми,однсно таткото на мојата мајка,тој ја предвидел или подобро да кажам ја почуствувал смртта,тој е муслиман,и кога почуствувал дека му се ближи крајот,тој наглас почнал да учи некоја дова,многу гласно,и кога ја изучил,умрел
За ова со симетричноста на лицето, неможам да коментирам, затоа што не дека прв пат слуашм за ова, туку затоа што ништо незнам за тоа. Е сега да кажам што мислам за општо дали може да се предвиди смртта или било што. Да. Мислам дека може да се предвиди било што, но (секогаш има но) дали тоа така и ќе остане? Што доколу Бог на крајот се премисли и ги смени планвите. Да може и намерно Бог да сака да му каже нешто на некој одредна личност, но и дали тоа воопшто од Бог доаѓа. На крај краишта, не треба да се замараме со тоа, затоа што денес или утре ќе заминеме. Сакам само да си проживеам и колку што можам да си избегнам пороците на светов, за таму горе да завршам убаво.
не верувам во тие работи-симетричност на лицето-глупости ако е за умирачка до сега неколку пати ја имам избегнато па пак ко за чудо сум жива така да дали асиметричноста ке биде ваква или таква не е никаков фактор до кога ке живееш
За тоа за симетријата на лицето не знам, ако е точно треба да се радувам бидејќи далеку сум од смрт. А инаку, често луѓе имале соништа или претчуство дека некој ќе умре. Нели Тупак, Џон Ленон и други познати личности ја предвиделе својата смрт. Јас пред да умре Тоше сонував чуден сон чие значење го сфатив дури после тоа што се случи. Мојот бивши сонувал некој сон после кој рече Баба ми ќе умре и навистина се оствари, а и пред тоа истото го предвидел за другата баба.