И двете. Преку ден парк или кафе, а навечер дискотека или може вечера со милиот ми мој Распустов битно си го користам максимално
Си шеткам и преку ден и преку ноќ. Се зависи од периодот на годината, обврските. Кога започнува школската година си ставам некој принцип и ретко излегувам навечер, освен викенди. Најчесто учам преку ден, на вечер не можам да учам, незнам зошто. Кога излегувам тоа најчесто е преку ден, а ноќта ја користам максимално за одмор и спиење. А преку лето е друга песна.. слободна сум и шетам 24/7. Висам до доцните часови и воопшто не ми смета,спијам до касно. Се случува и да спијам и до по касно, па денот за мене започнува од 3-4 поручек па тераме до сабајље.
Па, полудневна и полуноќна. Не можам да учам навечер, тоа мора денски да се заврши. А, обратно, пак не ми се шета денски, ме фаќа мрза... Тоа навечер. Сакам да поспијам барем до кај 11ч, а мислам дека една дневна девојка сака да го зграпчи денот од раните утрински часови. Додека пак, навечер не можам да издржам повеќе од 3ч, ми паѓаат очите. Посебно ако сум сама пред компјутер, нема шанси. Ви викам јас пола - пола е работава.
Кога ја видов темава ме потсети на ноќно млекце пред спиење Јас повеќе сум ноќна девојка но и денска сум секако но го сакам денот помалку од ноќта
Ноќна птица сум јас. Навечер функционирам сто пати подобро отколку дење, поефективна сум. Навечер имам повеќе волја и за чистење и за учење, а богами и за готвење.
Зависи Последниов месец си бев повеќе ноќна , бидејќи си работев в сендвичара и немав време за PC. НО, со исклучок на тоа сум дневна и повеќе и навечер само еден час на пример од 23:30 до 00:30/40 минути. Дење од 10 до 17 часот ( нормално со прекини , поручек, ручек, вежби... )