нај нај најзадоволна сум, најмногу си го сакам и се нај нај. некогаш ме нервира мн инает ми тера ама знам да ги смирам си го сакам, тој е оној вистинскиот
јаз и мазми сме во брак многу год сексот ни е како првиот пат, секој секс запоцнува со пред игра па све останато, затова мислам дека това не прави двајцата задоволни не е све во сексот треба да има и лубов............
презадоволна сум од него и во кревет и општо посебнио откако почнавме да живееме заедно значи нема тоа е женска тоа машка работа се делиме ако јас готвам он чисте или обратно му обожавам сармата која ја праве а и совети понашање физички изглед психички се му е ок...
задоволна се разбира цуцето мое го обожавам иако понекогаш знај од такт да ме извади и јас се понашам како разгалено дете ама не можиме да се скараме и да се налутиме потоа за тоа како луди се смееме те сакам од тука до небото и назад
Задоволни еден од друг сексуално и на секаков можен начин сега уште да видиме како ќе се покаже како татко ( знам дека ќе биде добар по однесување со други бебиња и мали дечиња ама сепак прво наше ќе е )