За дружење, лудување, романтики, преубави помини, внимание... за сето тоа сум задоволна. Но за секс, воопшто. Две години сме заедни и ни еднаш немам свршено. Не ве разбирам кога велите дека уживате во сексот, мене тоа ми е само обврска. Можеби и со друг би ми било исто, затоа не ризикувам да се разделам од него. Барам начин сама да го надминам ова зашто очигледно е мој проблем, јас сум таа што не сака секс. Доколку познавате сличен случај, ве молам помогнете ми со некој совет
Многу сум задоволен, нон стоп се согласуваме за се и сешто, заедно излегуваме, заедно одиме на работа, заедно појадуваме, ручаме, вечераме, заедно спиеме, заедно се будиме... Еве како изгледа тоа: Спојлер
Да. Презадоволна. Претходно не бев бидејќи ќутев, мислев да не сум чудна, да не ме сфати погрешно, ама друга прича е откако отворив уста да кажам. Задоволна сум од повеќе прични. Затоа што е отворен за се што сакам јас и не ме напнува за тоа што го сака тој туку знае да ме опушти за се што сака, баш како да сум пијана и јас посакувам се и сешто.
Викам јас: Само отворен разговор и искреност е најдобар начин на решавање проблеми. Ептен ми е мило за тебе... да знаеш
Не за сакање. Некако тогаш прави работи што трезен не ги прави ,сега да не ширам со примери. И поиздржлив е. Инаку секогаш му се сака(ло) сега дека со бебе поретко имаме.
Постојано да биде убав сексот потребно е и кога има пиено и кога нема пиено да ги прави истите работи и задоволства. Нај вероватно кога има пиено ти прави работи кои не би ги правел кога ќе е трезен и затоа ти е убаво
Navistina ne znam sto poveke da se potrudam.Od moja strana mislam deka se probav vklucuvajki deka kupiv i vibrator i lubrikant za da ja nadopolnam igrata.Toj edvaj prifati.Se navredi.Ama ajde prejde preku toa.Predigrata mu e 5 min.I posle skoka ko nekoj majmun.16 god e taka taka i ke bide.Fujjj.Preku glava mi e.
Тој што 16 години така тера не очекувај да се промени, ми личи на оние мажиња кои гледаат само они да се задоволат и сврти се на друга страна и заспиј у секунда.