N Iskreno jas se cuvstvuvam deka sum vo najzrelite godini koga znam sto sakam vo seksot.A toj nekako misli deka bitno e samo da stavi recka i zqvrsil rqbota.Mu kazav deka sakam podolga predigra.Sakam da se stopira koga oseka deka mu ide orgazmot.Sakam da me vrti za 360 i da osekam deka go prqvi toa od kef.Iskreno se oseka filingot kako da e primoran.Ili pak ako ne saka nesto sakam da mi kaze .Ke razberam.Ponekogas posakuvam da fatam krivina ama sovesta ne mi dava.
Не знам што да ти кажам, пробај да го убедиш дека у односот не е најбитно само он да го истресе туку и твоето задоволство е важно. Ако не му дојде памет казни го со апстиненција па нека цвика
Ти си храбра жена си се потрудила и на на секој начин ама тој твој Скот не те заслужува да си знаеш... Остај го малку сам да моли на тоа подолго време па можи ќе сфати дека не е во право...Кога ќе му се сосака па тогаш ќе видиш...
Go ostaviv i toa eden podolg period,pa covekot mi kaza deka sigurno sum imala nekoj drug koga ne sum sakala intimnost so nego.
Ај фати си швалер и не се замарај. И кажи му. Не си должна да живееш без секс, оти него така му чинело. Нека го жртвува тој своето его, зошто ти да го жртвуваш твоето сексуално задоволство? Не ќе живееш 5 животи. Шо викаше Саманта од Сексот и градот: "I love you Richard, but I love me more"
Јас мислам дека и да го оставит на подолго време тој пак истиот ке си бидет. Кога тој не успева толку долго време да ја направи задоволна и среќна нема воопшто да го направи тоа. Се додека не сватиме дека сексот е игра во која треба да се откриеме што го пали другиот и каде е ерогениот дел кај другиот, се до тогаш едниот ќе биде незадоволен. Сексот не е само ставиго и сврши си. Некои така го сваќаат, но сексот според мене е поле каде се испитувате заедно двајцата, што ви прави задоволство за да го постигнеш обостраното задоволство. Затоа во сексот се испитува, експеринентира и концентрацијата на прво место
@Women35 Прво седни и разговарај со него и кажи му нај искрено и нај отворено што сакаш. А после ако продолжи по старо, ти бркај си работа со вибраторот а он нека се осети отфрлено, одбивај го, па можеби ќе се освести... Па ако ти рече дека имаш друг тогаш кажи му дека со вибраторот ти е по убаво отколку со него, можеби ќе му проработат чувствата... Сепак најдобро е да се разговара искрено. Нема задоволство во секс без предигра, не е сексот колку да хо има колку да помине редот, сексот е за уживање.
Разговорот се прави уз сексуалната игра, инаку може да биде контрапродуктивен кај едниот партнер. Може да се најде увреден, демек тој или таа не знаат доволно. Сексот е уметност да ја доведеш другата особа да доживи задоволство, бидејќи сите не се исти. Некои само што ќе видат некој да е гол одма свршуваат, додека некои не. Затоа треба да се посвети повеќе внимание кај тие особи за да би уживале двајцата
Izgleda jas sum edinstvena so los seksualen bracen zivot.Razgovarav 100 pati na ovaa tema so mazot mi,ama se uci tele a ne vol.Baska da si kazam deka imame razlika od 10 god.
И после ќе си фатат пријател за секс и тоа е нормално бидејќи жената сака да ужива, кога партнерот незнае да и го пружи тоа задоволство