Штo е прaвo дoминaнтен е мнoгу ...a штo слaткo изгледa #sestrecnavzostonekojmetagnuvavosramotnatema #prviotpat #segaevekjerutinskakomunikacija
Како ја разбирате доминацијата? Работи кои ме возбудуваат: понижување,плескање,плукање на парнерката. Работи кои не ме возбудуваат: Крв,игли,свеќи,екстремно измачување.
Јако е ова, уфф, посебно ако збориме за женска доминација. Контрастот е возбудлив, слатка и нежна, а лута ко' пиперче!
Првин уживам и не мрдам со прст и оставам он да ги влече конците, кога ќе се напалам асално, ги зимам конците во мои раце и тогаш доминирам јас. Апсолутна монархија Не сакам да ми биде роб ама може да има некои физички последници од типот на, црвен врат црвен грб, малку крв малку шлифки
Sum za dominacija, no merakot e pogolem koga taa dominira vo stilot koga na nego skoka i udara samari..
Со тој што го сакам и сум во врска сакам да ме доминира не некое понижување екстремно да ми прае де ама сакам тој да го воде сексот. А ако имам некој спонтан секс со пријател или некој кој што скоро го имам запознаено несакам доминации некои премногу али во тој случај повеке уживам кога јас доминирам