kako i poveketo odgovori i od mene NE seksot go dozivuvam kako nesto vozviseno i vrv na edna dlaboka ljubov, taka da ne bi go delela toj moment so grupa luge mozebi e starovremsko moeto svakanje , ama jas sum si jas
Незнам зошто би те интересирало толку,со еден имавме мала и кратка авантура кој се согласи на групен и со другар му беше супер
Без некој да се навреди, но за мене оваа работа е МНОГУ перверзна. Своите чувства на потреба и задоволство можам да ги споделам само со мојот партнер и со никој друг. Јас и тој сме едно, било кој друг од страна е вишок. Ако сакам возбуда и промена во мојот сексуален живот ќе ја употребам мојата фантазија која и онака е бујна и ќе смислам нешто за себе и за својот партнер. Не ми треба некој трет за таа работа.
Никој не смее да го пипне маж ми... I BITE.. А за мене не фала. Доволен ми е он, а и има мал милион начин на кој може да се внесе разноликоство кревет, ова дефинитвно не е една од нив за мене.
оргии? само да му падни на памет има да го манам од коленце ќе му кажам убо оргии не никако против сум не дозволвам дечкото да ми го пипат раката ќе му ја скршам
Оу јеа, колку тоа ју-ес звучи. Па не ке снимаме порки бре народе!!! Ти си со некој за да ти е убаво и за да уживаш во се што носи врската, значи со ЕДЕН!!! ... ама делење задоволства и множење партнери за еден чин... оу мај Гад... ноу веј! Ако некогаш се согласам на такво нешто, сигурно ке очекувам изопаченост на мозокот и секако да не сум во врска. Ајт.
Нема шанса, како прво мене не ми е желба, а како второ нема никогаш да дозволам дечко ми друга да го ...... тииииииит неможам ни да замислам што ќе се случи
NE SUM ZA,ODVRATNO ZVUCI.KOGA VAKE SME NA TEMAVA SLUSAJTE DOBAR VIC,,SE DOGOVARA DRUSTVO NA MALI GOKICA DA IZGASNAT SVETLO I KOJ SO KOGO KE STIGNE DA JA PRAVAT TAA RABOTA.PO POLOVINA CAS ,MALI GOKICA PANICNO VIKA,,A BE LUGE PUSTAJTE SVETLO,TRI k..a ispusiv,ama cicka ne fatif,, taka da pazete se od vakvi situacii.ha,ha,ha,
со ова би се согласила и би рекла дека ми е дел од фантазија која за да се исполни повеќе од тешко. али за онака 10 -20 души не благодарам е тоа е гаднооо
Сите викаат не, а уствари како се праат оргиите? Да не глумиме лудило, доколку се укаже вистинска прилика и под вистински околности, секоја би сакала да види како е.