Зборувај за себе, не не именувај сите. Да си одговарам на поставеното прашање...Не сум сигурна бидејќи сум тапа на тема секс, меѓутоа сепак мислам не ќе биде на крај.
Јас би сакала да ми ја пообјасниш таа ВИСТИНСКА прилика и околности.... Инаку јас не сакам да го делам тоа што е мое, ниту пак сакам да бидам делена, не можам да се замислам со двајца мажи околу, над или под мене, Спојлер ниту пак сакам некоја друга да му се распафтува и расчепува на мојот... Јас, тој и никој друг, доволно е...интимност, приватност, целосно негова и тој целосно мој и само мој. Сакам јас да го возбудам, јас да му ја овозможам кулминацијата, јас да бидам единствена која ќе ја гледа и почувствува, а двајца па*лаци за мене се многу, ама секој со свои желби и потреби, кој како сака нека си прави.
потполно се согласувам со постот на lolyta777... истото го мислам и јас... мене ме ужаснува самата помисла на оргии не пак да пробам неверррр
Го делам моето мислење со lolyta777 Ми се гади од самата помисла, без чувства, без нежности, милувања.... Јас со мојот дечко и друга девојка/ки или јас со моето момче и уште еден???? ВРВНА КАТАСТРОФАААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!! Но сепак секој со своето мислење...
Па види може имаш и друг братучед, на пример брат на овој дотичниов. Нас ни на крај памет немаше да ни падне дека некој би имал секс со прв братучед, кој е патем женет човек, зошто не и ова? Се нешто новости читаме од тебе, а викаш утре јака информација ќе си споделела, па тука маштата ни проработи.
НЕ! Спојлер Се договориле Трпе и Трпана да имаат оргии. Ги викнале сите пријатели, соседи и почнала „работава“. По некое време Трпе вика: СТОЈ! Пали лабма! Луѓе, дај организирајте се малку, трет пат пушам!
До пред некое време овие ми беа.. омилени Голема привлечност кон повеке луге и сите ти се онака овде разголени = ммм... но сега сум во посериозна врска, така да, не фала Инаку за фантазија - да ми било, но повеке ке размислам дали да се впуштам во таква глупост.. мислам дека сепак не
Нескам оргии, не планирам да го делам партнерот со ниедна друга, а па со друг ич Супер ми е со еден, не ми требаат двајца луѓе во исто време
Ова е една од моите најскриени фантазии. Не сум му признала на дечко ми дека сакам, а и не мислам дека би се согласил, така што по се изгледа дека сега за сега си останува фантазија. Во секој случај ми делува многу возбудливо.
Многу тешко е да се најдат луѓе кои се на ниво за таква работа, да не се јави љубомора или некоја друга зависност и плус да се сите здрави. Чим се повеќе од двајца страшно растат шансите некој нешто да има од полова болест. Еднаш присуствував на место каде имаше оргија и направив муабет со некои од девојките и кога ми кажаа секоја што има (од некои бактериички ) си реков не ми вреди ризикот . Можев и еднаш со девојката да учествувам (она сакаше) ама не ми се делеше со никого така да и реков не може а она не се побуни .
како помали јас и еден другар имавме желба за да делиме една али некако не ни одеше, неколку баш онака дрско не одбија па потоа еднаш имавме на ум да си платиме али некако не сме по тие работи и така со тек на време се изгуби таа желба
Јас еднаш кажав во една тема и пак ќе кажам, човечките перверзии можеби не можат да се искоренат, ама со сигурност треба да си останат само во фантазијата, фантазирајќи за тоа истото задоволство ќе си го пружиш и со мастурбација кога веќе те возбудуваат тие работи, чим луѓето отсекогаш така размислувале значи така и треба да биде а и псхолозите и психијатрите го препорачуваат истото. Друго е да не си во врска, тоа да го правиш со луѓе со кои не си емотивно поврзан, добро ајде може, разбирам, ама со партнер кого го сакаш? Па не е тоа љубов да го делиш со други пред твои сопствени очи. Тоа е недостаток на почит најпрво кон себе... Секој треба да си постави граници до каде може да оди и да се потчукне малку по главчето, сепак no ofence
Во никој случај не сум за оргии. Одвратна ми е самата помисла! Јас па едвај се снаоѓам со еден, не па оргии да правам!