Секако дека да, со повеќе девојки и јас сам, а и може една девојка а ние 2ца - 3ца другари , секако доколку таа се согласи
А може некој да ми го објасни поимот оргија? Сум го слушнала неколку пати ама никако да сфатам што е всушност тоа. Малку ми е срам што вака прашувам ама
Сега баш читам на порталиве дека на балканот доага брод на кој за цело време на патувањето се одвиваат оргии секој со секого. Седам јас така и си размислувам, да имаш доволно пари, отидеш на едно такво крстарење и потоа година дена си мирна, буквално можеш во манастир да отидеш. Инаку она што ние овде подразбираме под поимот оргии, веднаш асоцијација ни е 1 жана со десетина мажи и затоа по дифолт велиме не. Ама замислете да се опкружени со 50тина згодни момци и девојки и да ништо друго не работите туку цело време да уживате со нов партнер, разни пози, многу нови искуства.... Ќе си речете, ма како рај сакам овде вечно да останам. Инаку ние сме многу чудна средина каде сите сме моралисти а во себе копнееме за нешто за што другите ги осудуваме. Сите осудуваме неверство а добар дел изневеруваме, сите мразиме лезбејки а копнееме за секс со женско.... Замислете во Македонија да има огромен клуб за оргии каде лугето влегуваат скроз голи а не со брендирана гардероба, наместо дрога и алкохол се конзумира само чист секс без никакви додатоци, се организираат разни натпревари и игри поврзани со оргијањето... Епа тогаш да видиме кој колку вреди и што има, а не украсени со скапа гардероба и силикони. Заборавив само да кажам дека на вратата треба да има знак, забранет влез за силиконки.
Јас отсекогаш сум имала желба за групен секс и би сакала јас со многу мажи! Сигурна сум дека многу ќе уживам, од самата помисла полудувам а не пак на дело Инаку мислам дека многу сме затворени, поопуштено малку и јас знам за љубов, не сум животно и кога имам дечко кој го сакам не би можела ни да го делам ни јас да се замислам со некој друг, сексот од љубов е прекрасен но во меѓувреме би си остварувала фантазии.
би сакала да пробам ама да има повеќе девојки, мислам дека женските би знаеле повеќе да си се задоволиме
Струмка имаш време за резервација http://www.inquisitr.com/3166193/th...aked-passengers-erotic-excursions-and-orgies/