бљак, грозно, нема шанси, никогаш не би пробала, воопшто не ми личи убаво да го правиш тоа со повеќе луѓе бе одвратно, се знае само со еден треба
Ако во Бардовци има компјутери и интернет за лудаците како него, можно е да се врати со нов 5-ти профил .
Аууу Сашко, забораив да ти пишам, со помин нека ти е тоа од тогаш или не знам веќе како да се изразам во врска со тој настан Извинете за офф
Подобро што си заборавила, бидејќи на вакви настани не треба да им се дава значење, бидејќи со тоа им се дава значење на луѓе (лудаци) кои не го заслужуваат тоа.
Вака мое мислење за ваков вид на секс оргии или групњак немам никакви предрасуди ни позитивни ни негативни го прочитав секое ваше мислење така да секој си има право на негово размислување така да немора да се некој си секти во прашање итн едноставно се групажи на луѓе кој едноставно ги боли к...т за све зборам од двата пола си живеат во нивни свет така да ништо не организирано или договорено за тој чин него се берат се дружат пијат некој се и дрогира секој како шо му е убо то и си прај се забавуват журки ова она и послем почнуват значи нашиот менталитет балкански е тој несе салам луди се вакви се онакви се ако видиш и тие за нас истото го мислат така да секој си има свој живот своја демократија и никој неможи на никој да му суди каков е шое
taka e sekoj si ima pravo na svoj zivot nema podobro od toa da bides na orgii ili sex so drug par koj parovi se za neka mi pisat