Постојат мажи на кои имаат проблем со влакната односно имаат влакна и на самиот пенис, но се многу ретки (наидов на странска тв некоја документарна нешто). Инаку, денешницава многу гледа порничи таму сите депилирани бричени средени и во живо ако видат влакна таму долу веднаш ауу мелодрами се ствараат.
Не не и не ххаха. Мене ми се гади од влакна, исто и нему, го разбирам. Да имаме секс може ако не е среден ајде ќе замижам, ама орален ќе сања само и на порнич ќе гледа.
Да бидеме реални и да си кажеме искрено НА СЕКОЈ МУ СЕ СЛУЧИЛО,посебно ако живееш со својот партнер тоа е нормално луѓе сме...
Како да е, на мене и на дм најубаво ни е и јас не дека не ја бричам. Ја средувам ама и кога не е не одбива.Така да сеедно е.
Ич неќам бричен, или депилиран машки полов орган! Не ме пали... ко полжави ми се. Еден од швалерите мис е бричеше и знаеше оти не сакам и си ги растеше за со мене Еве ти една апла приватна информација
Шо знам... пенис со влакна не ми изгледа нечисто, ми изгледа ко пенис. Дали е чист или не чист, проверувам со мирисање. Буквално.
Ne vikam deka penis so vlakna e necist samo ja ne mozam da sedam taka me jade ako sum so vlakna ne deka nekoja mi go bara toa sam ne mozam . Iako mene licno ne mi preci partnerkata ako e nesredena
Со сопругот сме во брак 6 год.. И никогаш не се случило да имаме влакна ни јас ниту тој и двајца на време си се средуваме не знам мене ми е гадно со влакна посебно ние жении бљак.. И навиката е некогаш лоша имам немам влакненца секој 3 дена опни бричот хахаха
Секако. Рџавом курцу и длаке сметају. Нормално дека нема постојано да сум средена, во брак тоа не се ни забележува. Исто и кај него. Не ми пречи и не му пречи ни него.