Апсолутно се слагам со тебе, дури и преферирам природни жени, али тоа е веќе индивидуално за секој и не можам да зборам од името на цела машка популација.
Некои машки сакаат фризури на интимата. Јас не се трпам со влакна. Особено ова време. Најбитна ми е хигиената. Убаво да мириса. Да не се счучи тоа да фатиш џенем одма.
Како што мирис на кожа може да привлече или да ти се згади, ништо друго. Сакам Убав мирис низ цело тело. Се грижам за хигиена. Со маж ми нема шанса да легнам ако не сум измиена средена (немора депилирана тазе). Ама да му мирисам на мочкоини, пот па ако сака и 20г брак нека се, ќе му се згади на човекот. Па после зашо се загледувале по други. Затоа ДА големо за хигиена, за негување и со тоа сакање себе
Убаво си пишав. Не мислев на прашума. Тоа е претерано. Јас и додека немав дечко се средував таму долу. Заради себе.
Доколку не видиш вода и сапун, а редовно се депилираш дали тоа значи дека одржуваш хигиена? Просто е, некои луѓе имаат аверзија кон тотално безвлакнести пошто се осеќаат ко да злоставуваат малолетничка или мало девојче, а тоа знае да биде проблем за некои луѓе.
А за мажите истово не важи? Или само за жени? Не забричен цел живот,грмушки,па и мириса тоа на пеколно време три пати повеќе. Тоаш жените може да зјапаат по други згодни мужи? Инаку,ептен гадно ама замислете дрка,свршуе во гаќи и не менува? Нит се замива бре,нит нишо. И ова го чув пред да цркнам. вистинита прича
И од сперма се забременуваше,а дури и рак се добиваше или грешка сум ? Кој дебилни мислења ги има значи
Ако се измијам само со вода исто како да не сум се миела, користам бејби сапун и до сега сум немала никаков проблем. За депилацијата не може скоро секогаш да бидеш тасма безразлика дали се депилираш или бричиш, треба да се биде среден таму доле ако не тасма бар да бидат потскратени влакната. На топлово време кога се потиш и таму мириса. Тоа и за мажи и за жени треба да важи да се одржува редовна хигиена и нормално да се менува долен веш секојдневно.
Има гелови за интимна нега. 21 век е, сапун и вода или шампон и вода долу - НЕ. Ајде малку во цивилизација
Сум имала и сакам секогаш така да ме начекува дека сум спремна на тоа кога и да е покрај мене , а да и влакнест маж сакам ама не како мајмун и секако ако не тасма доле барем онака малку од малку подсреден да е , колку за толку може секој маж да си одвои време и да се среди како што можам јас 7 год да сум тасма за него , дури и сега со 3 деца да бидам "свежа" кога и да ме фати во тесно. Како и да е хигиената е на прво место , мм секако не би ме оставил ако ме начека со некое влакненце на мене
Најдобро контрацептивно средство - недепилираност. Да зборуваме искрено секој ден можам да се мијам ама да се депилирам или бричам малки е тешко изводливо. Влакно од 1наномилиметар можеш само со пинцета да го исчупиш.
Хпв, ко што се фаќа на грлото на матката се фаќа и во устата и грлото на мажот. Така, наводно, може да се зголеми ризикот за рак. Ама за ХПВ кај женските на никој не му е гајле, машките одма се исплашија да не си зголемат ризикот за рак. Машки свет, јбг...