@baba Rada "Сексот е валкан само ако се прави како што треба" Во право си. Несредениот секс е најдобар у суштина... коа ќе се спојат + и - , коа ќе се фатат сечовите у џунглата да се миксаат, ептен ХЦ е .. освен обратното пропорционално прашање за одговорот на rim job- ot , кои жените го знаат , не знам што да кажам.
@baba Rada конкретно за мојов, пошто е специфичен мислам дека користат: RDX , Nitropenta, H2O i Matricaria chamomilla...лабаво.
Што е со темава побогу Спојлер Како си го видовте анусот дали ви е бел, црн, зелен уште ова го немав слушнато
Не знам зошто воопшто се дискутира за хигиена во 21 ви век и тоа на форум со претежно млади особи. Уште во градинка се учи за лична хигиена......
За жал, има такви што не водат хигиена. Срамота е во денешно време да не знаеш за вода и сапун. Мора да има по некои марсовци по темиве, кои сакаат да не просветлат.
Ама ниеден не се впушти во дискусија да каже не, јас не водам хигиена..... Као сите чисти средени, не знам од каде искачаат смрдливциве..... Мислам за хигиена воопшто не треба да се дискутира, а за бричење/депилација субјективно е и дискутабилно.
Најбитно е да нема притисок...Не сме на суд...Ако си бричен(а),среден(а) и намирисан(а) секогаш,еве ти плус,ако не си,еве ти минус...Глупости...Никој не е совршен.Создавање на преголем притисок за вакви прашања каде едната страна постојано следи и става рецка за се’,дефинитивно ќе доведе до намалување на фреквенцијата на сексуалните односи...Ентузијазмот ќе спласне... Во исто време, “заробената” страна постојано ќе биде на штрек,што ќе придонесе да не биде доволно отворена.Ако дечко и’ и привикал вчера затоа што her pussy is hairy or shaved,а она планирала да го изненади(with her dirty little secrets)…ќе биде ситуација:Заборави...Why bother… Осудата и притисокот делуваат негативно.Разбирањето и поддршката имаат благопријатно влијание, не само на фреквенцијата на сексуалните односи и ентузијазмот,туку и на квалитетот на комуникацијата и отвореноста помеѓу партнерите.
Другари многу на срце си ставате, многу е просто, ако не ти е погоден/погодена абе не бричен/а шо сака нека биде,едноставно не ти е тоа тоа, ама коа си го имаш оноа шо викаат натиго-дајмиго со некој/а и од работа да си идете , шо се вика на наврата ќе се опнете. А за хигиената кажа некој погоре се тоа се учу уше у градинка, сеа шо ќе се тупиме, П.С. Инаку не е фалба ама еве искуство бев со кинескиња, ај ова она пиење вамиу таму, и тргна работа, шо сеа душа си сака и моја и нејзина,коа све убаво, ама дојде и чинот до таму, коа дадето абе БИДЕРМАЕР доле бушава до немај каде од роѓење не средена,ама нема врска не ми сметаше, супер беше, така да не се опроварувајте девојки-зенички,ако ти е погодено тоа е најмалата пречка шо може да постои.
На огледало/на фотографија. Не сте се виделе долу како изгледате??? Како ќе си го почитуваш телото, ако не ни го познаваш целосно??? Првиот пат кога се видов, само што влегував во пубертет... имав некаде 11-12 години.
А чекај ова ников ми стои на маж, зошто маж би избелувал анус не ми е јасно за другар прашувам ? Инаку ехееее колку пати несредена сум имала односи, тоа иде спонтано сигурно нема да му речам таман напалени ама чекај ќе се вратам да се избричам прво или да си ја измијам ти чекај ме
Дефинитвно сме гадни. Човечкото тело и неговите функции се најгадното нешто на планетава. Јас не знам зошто Бог не направил вакви... гадни ??!?