Јас да ви кажам право сум немала онака секс за една ноќ во хотел, хостел, апартман... Нели онака општо земено скоро сите сме биле и сме се сексале на одмори, зимовања и слично меџутим оноа секс за една ноќ, одиш, се плеснеш, се тушираш, собираш парталите и дома, не сум имала, не, не. А баш би сакала, чисто од разонода, малце да се смени локација, партнерот статичен, тој е што е, друг нема . И онака рано по сабајле, се тушираш и некоја француска собарица на врата тропа :„Румм сервис“, и така влегува цурава собира гаќи, подвезици и сл. ствари низ соба додека Петко ужива во џакузито. И пошто собарицава е згодна пичкетина, и предлагаме тројка. Се селиме во џакузи, таму ово-оно и доручкуваме и си одиме по дома. Само хотелот ќе ја знае нашата тајна. Брејј Најубава ама машташ, цк, цк, цк . А уствари да не ја утнав темата јас ?
E баш не занимаше твојот исцрпувачки одговор. Браво! Седи 5ка! Иначе да не бидам оффтопик, да сум имала. А кој го интересира за сопствени потреби во Скопјево мислам дека најприфтаилва варијанта има на пазар3 некој изнајмува гаросњерчина 1000 денари од вечер убаво средени и слика има.Ги имам гледано огласите пред некое време, најверојатно уште ги има.
Сум немала а баш ме интересира како би било сигурно поопуштена би била да знам дека не е мајка му од другата страна на ѕидот мада ме заинтересира дали некој има искуство со оние мотели хотели што даваат соба за неколку саати? Имав слушнато нешто дека имало такви ама ако има некоја такво искуство нека повели да ме извести како им идат цените, на колку саати, ова она
Tој хотелот што го пиша Kалиопе познат ми е го вртеа по нет многу, ама како се вика не ми текнуе http://macedonian-hotels.mk/mk/skopje-hotels еве ви и овде, ама дај бре, ама се скапи хотеливе кај нас што се умислуваат овие јас не знам Eве ви и за хостели, барем поефтини се каде-каде http://www.hostels.com/skopje/macedonia
Има добро хотелче сега реновирано кај магацините на Технометал на Кванташки со бања топла вода телевизорче,3 саати е 600 денари,за цел ден мислам дека беше 1200.
Сум имала, ако не ги сметаме одморите, двапати.Првиот беше за неговиот роденден и заврши доста лошо, не се скаравме или слично, ама излезе лош проблем А вториот беше доста романтичен, немаше повод.Упаѓаме во соба и таму свеќи, вино, мислиш на прва брачна ноќ сме Многу ме изненади љубовта, само што јас тој ден имав некоја работа па бев преморена и не можев да уживам со сите сетила.Како и да е, убава промена.Мада не би практикувала често, иако не троши за ништо, јас порадо би се валала кај него во кревет, многу поудобно се чувствувам.
А сега јас како расипувач на забави , да кажам што се имаше случено во некоја-си-странска-земја каде типот што издавал вака соби/станови ги снимал тие што доаѓале, нАли... наменски... И добро, го фатиле после Х време, ама и снимките излегле со тоа... Така што, ако веќе се мора или се сака некаде, јас не би никако во некои вакви сомнителни преноќишта. Некој нормален хотел, да. p.s. Арно вика мм, ни тоа читање многу по интернет не е арно
Да. За жал. Не би ги објаснувал околностите но верувам дека на секого може да му се случи. Сега некако јадно ми изглда но тогаш мислев дека е добра идеја. Инаку казната ако те фатат во кола на јавен паркинг е 500 евра + резил гратис. Ова му доаѓа некако како компромис
Не знаев дека постоело казна и за таква работа .........а баш сакав да си се потсети ме со мажот ми на добрите стари времиња ..........значи што не ќе измислат со ова казниве,да не можат децата на раат да си поработат......Бог да чува
да сум имала и тоа во охрид на еднодневна екскурзија не носеа и додека нашиве другарчиња си шетаа ние си отидовме во хотел и таму си го поминавме цел ден