Во близина на кафичот Њу Ејџ, кај што се сечат Митрополит и Аминта (мислам) има едно хотелче (да го наречам) Лаки . Изгледа евтино (и од надвор и од внатре) , а и цената е таква, 600 денари за 2 часа (клима +100). Значи за таа цена и ако сте успат и немате каде, е супер.
Abe Pamela ne ti e skapo voopsto baska za taa cena sto ce ja platis vo Pamela preubavi se sobite i sekogas se cisti i uredni zosto ti e nekoj sto izdava sobi. A ako sakas da doznaes nekoj sto izdava sobi prasaj gi taksistite tie se znaat.
Да, сме имале со дечко ми често си шетаме по други градови најчесто во Битола одиме . Има поголем избор за разлика од Прилеп, може малце е поскапо ама барем средено и чисто е.
Првиот пат ни беше во хотел, срам ме изеде се осеќав ко цел град да знае кај сме биле и што сме правеле Инаку по хотели сме обично кога одиме на летни или зимски одмори.
Не ,и не би сакала да имам не сакам да лежам на чаршави на кој претходно некој други лежеле имале односи свршувале и што уште не а не верувам дека на секој два часа постели менуваат.
Хигиена не барај на такви места. Кога идам у хотели си носам своја навлака за перница, а чаршавите обавезно ги поминивам со мало пегличе за дезинфекција.