Зошто да не? Од време-на време, како зачин бабо Затоа одам бе Мамли, за да се издерам ко на колење да сум. Викај ме 'невоспитана'. Дома може и на комшиите да им сметам. Ја би порадо, да си сум во добри односи со нив, отколку со рендом луѓе кои се по хотели
Еднаш и јас на деде му реков да одиме во некое такво едночасовно собче од тие таквите, нели, бидејќи дома автобуска станица сме...но...до ден денес се ваља од смеење
Шлакни му една од мене. Ако си заинтересирана, ќе ти го кажам во ЛП, најлигавиот хотел што сум го видела во СК. Да се шашардисате малку
Во преноќиште подразбирам коа веќе ептен нема кај, а не е нешто озбилно за по дома влечкање... инаку зошто преноќиште со брачен партнер коа имаш свој простор. Околу дерењето и јас не сфаќам, полов орган е е*ате, не е нож
Само еднаш. Во мотелче на железничката станица во Софија Тогаш бевме тазе дечко и девојка со муж ми, се враќавме од море ама утнавме работа со резервација на места во автобусот и моравме да останеме 24 часа во градот. А собата ни гледаше кон пероните, ептен ни беше интересно со возовите цела ноќ
Опасно е веќе да се оди по такви је*арници оти сите имаат камери ..па може некогаш да го окркаш мачорот
Викаш? хммм. дај да проверам да не ме има некаде на нет, да средам со тој што ме постирал, да договориме за делење на профитот
Ги читам коментариве и ми звучи возбудливо Сме немале во хотел, онака со таа намера да отидеме. Може да му предложам, сигурно ќе прифати Ќе се изнавикаме, ќе се изнаскокаме и готово Сите среќни и задоволни. Ќе споделам искуство наскоро.