Можеби каснам ама ќе ти послужи информацијата.. http://www.urbanhostel.com.mk/ Не е многу скапо за разлика од други преноќишта.. Ако е за тоа што мислам дека бараш имате и соба за двајца со брачен кревет..
зашто да е неколку часа, јас сум во план малку со мм да скршниме од обврските и да си преноќиме некаде сами,читаву ноч. Хаха па и брачните парови заслужуваат,дома со деца треба многу со усул.
Сме биле и на цела ноќ.. ама многу поретко. Обично 'тркнуваме' на некој саат.. Као демек излезени сме на кафе
што се вели "од нанога" ако па и тоа е убаво. Не се тие работи само за оние од стилот " за една употреба"
odnanoga samo so prostitutka moze , inaku , jas imam ziveeno vo takov hostel vo atina vo pocetokot na 90-setite odev mnogu cesto po rabota , se zadrzuvav po okolu eden mesec , i vkupno imam ziveeno vo atina 2 godini , ama mnogu cist hostel , sum se zeznuval i tamu koga e prepoln toj kade sto redovno spiev za po edna nok , i cela nok sum minuval vo setanje , znaci ne e prasanje dali hotelite se necisti ili cisti , zosto znam deka sekoj e poseben. a vakvi dialozi bea cesto pred hotelot , najdete si prevod -ehis cigaro -ohi , deneho -ti ehis ya kapnizo