Не ја гледав многу често и на крај стануваше премногу досадна и така да одбегнував да ја гледам и ја гледав на цдинња и знаев и како ќе биде понатаму..значи не ми беше веќе интересно
zavrsi serijata besew interesna na pocetoko ama kako se blizese se poveke stanuvase dosano ali sega e kraj zavrsi haha
1001 ноќ сега ке почне да се емитува и на пинк..од 20:00 само незнам од кога мислам дека од понеделник
Да ќе ја даваат, ама на Пинк што е во Србија, оригиналната Пинк, а не на оваа ние што ја гледаме сателитскава Пинк Плус.
Не, не и не! Јас мислам дека фактот поради кој оваа серија е прецента е самата актерка, која искрено е бомба ! А иначе серијата како серија ми беше многу досадна!
Хаха сега кога пројде Шехерезад сензацијава искрено да кажам дека ми фали. Абе многу си ја сакав Шекерка бе, ама тоа е... И обожавав кога Фусун ке се закареше хихи
По неколку макотрпни обиди да гледам, крајно се откажав. Три-четири пати се обидов да гледам, ама не издржав машки до крај. Почнувајќи од синхронизацијата, до должината на траење, иритирачките гласови, премногу шпанската приказна, серијата едноставно не беше за мене.
Ова беше најдосадната серија воопшто ! Не велам дека не започнав да ја гледам па и крајот го знам (ми го прераскажа колешка која луда беше за серијата ) ,ама толку беше нереална и досадна ова серија што буквално дремка ме фаќаше при секој обид да загледам барем дел од епизодата ! Кога започнав да ја гледам (почетокот од серијата) синхронизацијата не ми сметаше, но после неколку изгледани епзидои се’ ми сметаше, и содржина и лигавата Шехерезадка и синхронизација и таа опседнатост на луѓето со тој филм чиниш некоја животна поука ќе извлечат од него!
Значи додека траеше тој филм не погледнав ниту една епизода...филмот навистина ми беше беден..исто како и сите друго турски серии