Дали сте посетиле нудистичка плажа?

Дискусија во 'Секс' започната од anushka85, 21 ноември 2012.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.813
    Допаѓања:
    80.636
    Не сум била но стварно би било лудо да појдам :D

На Milan444, the drummer и traveler им се допаѓа ова.
  2. citiesinflames

citiesinflames Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    391
    Не сум била,но, ке одам 8)

На Milan444 и traveler им се допаѓа ова.
  3. SWagger274

SWagger274 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    510
    Даа во црна гора
    Многу е убаво на сите им е обично што си гола и чуството е ... Перфектно

На Romancer и traveler им се допаѓа ова.
  4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    Da sum bila i koga sum na odmor gledam bar nekoj den da pomineme na nudisticka plaza. Se custvuvam ok ne gledam nisto cudno i neprijatno vo nudizmot

На JooonSnooow и traveler им се допаѓа ова.
  5. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.740
    Допаѓања:
    98.804
    Moeто голо тело првично е САМО за мене, а потоа за тоа JAС кој ќе одлучам да го види (партнер нормално, нели). Не сакам да се експонирам во такво издание, а богами не сакам ни да гледам луѓе во таква состојба околу мене па макар го имале и најсекси телото кое некогаш сум го видела. Па не за џабе се наречени интимни делови, нема потреба од пренамена на значењето.
    А сум поминала низ нудистичка плажа непланирано и кога видов старец целиот обесен, распавтан со таквото напред и внучето за рака ми се роди едно од најодвратните чувства било кога во мојот живот...

На Feminka22, SWagger274 и Petar80 им се допаѓа ова.
  6. SWagger274

SWagger274 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    510
    Хахахахахахахах заплакав од смеење хахахахахах :rofl::rofl::clap:бравo хахахаахахаха фала ме изнасмеа :rofl::rofl:

7. traveler

traveler Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    92
    Da i odlicno iskustvo e , iskreno preporacuvam da se proba , ne mora da se soblecete ako ne vi se dopaga, ednostavno ako vidite deka ne vi se dopaga idete si , no za site sto se dvoumat, ne se mislete idete :)

На Ficoo011 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.119
    Допаѓања:
    136.951
    Залутав на една дива ... ми ја рушија сета претстава за нудистичка плажа. Очекував згодни момци и девојки кои имаат стварно што да покажат, видов само клапнати старци кои не се ни малце пријатни за гледање

На Feminka22 и BoyL им се допаѓа ова.
  9. traveler

traveler Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    92
    Zavisi kade , na taa kade sto bev jas 90 % bea mladi i toa zgodni i bas bese prijatno iznenaduvanje :))

10. Херкул

Херкул Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.296
    Пролетта, во Холандија (Хаг).. сосема случајно, не знаевме дека е нудистичка и видовме едни голи девојки како играат фризби. Си помисливме дека се напушени, пошо нели Холандија и тревата е секојдневие. Ама после откако видовме и други разголени ни стана јасно :)

На Feminka22 и traveler им се допаѓа ова.
  11. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    12.725
    Имам посетено еднаш и можам да кажам дека ми беше многу непријатно.. Би било подобро еден постар човек да не ми кажеше "Девојче, ова е нудистичка плажа ајде соблечи се не се срами.." и ми намигна онака манијачки (facepalm):lol: Од тогаш никогаш повеќе на такви несигурни места :D

На Роберт 7, veren и kjukli им се допаѓа ова.
  12. Ицолгудбејбе

Ицолгудбејбе Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.145
    Ни сум била,ни помислувам некогаш да отидам...Нз тоа е премнолгу за мене. .Не сум обожавател на такви "екстремности"(според мене се тоа екстремности)

13. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.902
    Допаѓања:
    25.544
    Не сум била , но имам сретнато Срби на една од нашите Охридски плажи , жена околу 30 и некоја , не беше скроз на скроз гола ,само без горниот дел купаки , па се решив и јас да си се посончам топлес , ама не ми дозволи мм , барем не на плажата :( инаку би сакала да посетам некоја нудистичка плажа , чисто ради мојот авантуристички дух , да испробам нешто ново , нешто што не сум направила досега . Е сеа , да нема баби и дедовци растресени со сите меса и органи наоколу , по можност , ама ако ги има , би ги игнорирала колку можам , на еден ден :lol: :$

На Feminka22, Romancer, JooonSnooow и 2 други им се допаѓа ова.
  14. LightSpirit

LightSpirit Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    16
    Сум бил неколку пати во околинава наша последните 2 пати со девојка ми, малце и беше не згодно бидејќи никогаш претходно не била, ама на крај тоа беа прекрасни моменти поминати на плажа. На почетокот и беше малце незгодно додека на крајот сама рече пак да дојдеме. Најчесто тие нудистички плажи се потешко достапни, што значи и дека се поубави и не се „загадени“ со гужви, кафичи, гласна музика. Чувството е прекрасно без ништо на себе, пливањето како од мајка роден е многу релаксирачко. Во однос на тоа дали некој гледа, генерално никој не се замара зашто сите се голи и нема гужви како на обични плажи и да не се сите стари дедовци и баби, напротив последново лето на плажите кај што бевме може да речам дека најголем дел беа млади најмногу парови или друштва.

15. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    Можело полошо да биде .... трај си :)

На krofnicka27 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.257
    Допаѓања:
    31.222
    Сум минувала крај нудистички плажи и сум видела како изгледаат но не сум останала на нив. Не заради тоа што ми е срам на мене да се соблечам туку едноставно затоа што не сакам да гледам во моја близина некои дебели голи тетки и чичковци на пример. :DНаместо тоа преферирам да уживам во глетката на природните убавини кои ги нудат морињата.

На veren му/ѝ се допаѓа ова.
  17. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2017
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    555
    ТОТАЛНО се согласувам.

18. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.664
    Допаѓања:
    29.418
    Имам, по грешка :rofl:
    Лето 2007, јас и мајка ми со другар и мајка му во Бугарија на море бевме на некоја си плажа со црн песок. И ќе се враќаме назад до градот пешки, покрај морето. Ама измеѓу плажава со црн песок и нормалните плажи имало нудистичка плажа. И си одиме така, и наеднаш другаров застана и се загледа во две голи типки и мајка му спиште :rofl: Тоа беше доживљај за 12 годишно машко, јас ништо не видов :wasntme:

Инаку сега не би отишла, не гледам ништо привлечно во тоа.

На Gentlemen му/ѝ се допаѓа ова.
  19. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.255
    Допаѓања:
    50.845
    Не би отишла на нудистичка плажа бидејќи ќе ми биде многу непријатно да ме гледаат гола и јас да ги гледам другите голи. :D

На Gentlemen му/ѝ се допаѓа ова.
  20. saren_petel

saren_petel Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2018
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    299
    Сум посетил во Пула. Ништо посебно, кој бричени, кој обрастени. Некој со помали некој до поголеми. Само што се секаде поцрнети.