Јас би одела дечки. За мене телото е уметност без разлика какво е, нудистичкиве плажи јас неможам да ги сфатам на сексуален начин.
Мене само ќе ми бегаат очите кај тие убавите "кифли". А и кралицава моја нема секој привилегии да ми ја гледа. Така што, ноу ноу
Многумина грешите затоа што на нудизмот гледате на начин "што има да им ги гледам" Нудистите се обично интроверци што не се замараат со ништо. А, и не за секого уствари
Епа човек не знам ти што очекуваш, не се сите нудисти млади и стегнати. И да видиш некој таков/ва, до него ќе видиш некој дедо/баба со обесени. Ама какви и да се, невкусно е, ти си отишол со фамилијата, некој/а се опнал/а гол/а пред тебе. Уште имам трауми од таа бабата што ја видов на 13 години... За се треба да си има посебно место.
Па не е работата да одиш на нудистичка плажа и да гледаш на која каков му е и на која каква и е. Ако е за тоа, има порнхуб. Одиш на нудистичка плажа за да се опуштиш гол.
па нели на порничи не било какво во реал лајф? така ме караа во темата за секс со друга раса..ме буните сеа
Веќе чувствувам страв за да одам на нудистичка плажа. А баш сакав. Со вакви мислења на женските членки не би одел...
Па, ти брат богами ко што тргна по секс темиве, не е ни чудо таму кило пудинг да оставиш при воајерисување.