Имам само еднаш со воздушна пушка кога бевме на планина А многу сакам со пиштол да пукам у шишиња или на онакви за да го погодиш центарот,знае некој во Скопје каде има вакво нешто?
Можеш да пукаш на Камник. Имаше на времето дури и на групер купони. Таму те учат да ракуваш со оружје и да пукаш во мети.
Си имам калаш дома, пиштол немам ама вањда се брои. Сепак еднаш у два-три месеци испукувам еден шаржер. За калашот се најефтини метковите 7.62 мм ги има по бит пазар.
Со Калашников и Карабин имам пукано, со пиштол сеуште немам иако таткоми има Макаров некојси руски пиштол.
Професионален стрелец-моја бивша професија. Тренирав 6 години, ама залудно. Неценет спорт во Мк. Имам дозвола за оружје и легитимација за пукање. Како помала одев и на лов со татко ми, тој со двоцевка, јас со воздушна колку да се радувам. Иначе сум пукала и со пиштол и е позабавно отколку со пушка, ама и доста потешко посебно ако треба да гаѓаш во нешто ситно. Во човек е најлесно хаха
Се е добро ама точките со црвено се, не знам....влезени во цена... не бе, не влегувам...од надвор ќе пукам... ДОБИВАТЕ Стрелање со пиштол: влез во стрелана обука пред стрелање опрема за стрелање мета по избор: круг или силуета пиштол х10 Муниција (калибар 9мм.) * Со овој купон добивате 10% попуст во ресторанот The Hunter's Lodge Kamnik