Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сте размислувале што сте биле во минатиот живот?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од BubeFeminka, 22 јули 2011.

1. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Или нацист или фашист.
    Ништо чудно и да сум била некоја од цурите на Хитлер или Мусолини.

А у случај да сум била животиња тогаш ајкула или тарантула.

Бууууу...

2. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.745
    Допаѓања:
    4.846
    Така треба ... :@ :rofl:

3. someone2

someone2 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    58
    http://www.thebigview.com/pastlife/
    Јас од овде видов но сигурно не е точно од каде па тие ќе знаат што сум била јас во претходниот живот :D

4. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.745
    Допаѓања:
    4.846
    Па незнам дали е точно... :geek: :clap:

5. eminil

eminil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2012
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    130
    верувам во реинкарнација ама...........се е вистина ова бре о.О уште да најдам некоја што личи на мене јаооо :ZZ :)

I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern North Australia around the year 1675. Your profession was that of a leader, major or captain. Your brief psychological profile in your past life:
    Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, which waited until this life to be liberated. Sometimes your environment considered you strange. The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
    Your main lesson is to develop magnanimity and a feeling of brotherhood. Try to become less adhered to material property and learn to take only as much, as you can give back.

и да ви кажам многу убо се чувствувам сеа ! =) о.О

6. garibaldi

garibaldi Нов член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Ѓубреџија

7. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.745
    Допаѓања:
    4.846
    НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ...

8. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Romania around the year 1725. Your profession was that of a leader, major or captain.
    Your brief psychological profile in your past life:
    Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, which waited until this life to be liberated. Sometimes your environment considered you strange.
    The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
    It always seemed to you that your perceptions of the world are somewhat different. Your lesson is to trust your intuition as your best guide in your present life.

9. DragonLady

DragonLady Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    23
    Сто посто сум била некој улав командант

10. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Your past life diagnosis:
    I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern West Africa around the year 1275. Your profession was that of a builder of houses, temples and cathedrals.
    Ruthless character, carefully weighing his decisions in critical situations, with excellent self-control and strong will. Such people are generally liked, but not always loved.
    Your lesson is to combat violence and disharmony in our world, to understand its roots and origins. All global problems have similar origins.

Do you remember now?

Значи се е обратно.Сум била родена во Западна Африка 1275.Професијата ми била да градам куќи,храмови и катедрали.Не е лоша професија,но доста досадна за мене.Јас повеќе сакам нешто повозбудливо,некои ризични работи :tmi: ]:)
    А пак психолошкоит профил :o јас внимателна,да се справувам со работите со смиреност :tmi: одлична самоконтрола :lol: силна волја да :) но се друго утка :D
    А за лекцијта борба против насилството се согласувам :)

Инаку ако мене ме прашувате мислам дека во претходниот живот сум била танчерка или модел :wasntme: Секогаш се чуствувам како таква.Имам енергија и затоа најверојатно сум била танчерка,а можеби и модел бидејки многу го сакам фотографирањето и понекогаш се зачудувам како излегувам на сликите :wasntme:

11. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Бекутан :!:

12. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Your past life diagnosis:
    I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Phillippines around the year 900. Your profession was that of a writer, dramatist or organiser of rituals.
    Ruthless character, carefully weighing his decisions in critical situations, with excellent self-control and strong will. Such people are generally liked, but not always loved.
    Magic is everywhere around you, even in the most usual, most ordinary situations. Your lesson is to understand this magic and to help other people to see it, too. You are a magician! :D

13. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Да, многу пати, и секогаш доаѓам до заклучок дека сум била инсект. :devil:

14. N1ky

N1ky Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    26
    Јас или сум била некој физичар,коцкар или судија.И дома коцкар ме викаат од шо ги тепам сите во табла,во карти,во покер. :D

15. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.745
    Допаѓања:
    4.846
    Ахах и јас помислувам дека сум била инсект...??чудна работа..... :swear: :wasntme: :worried:

16. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    302
    Крокодил....ваљда..

17. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Јас мислам дека сум била камилица. Незнам зошто, ама секогаш кога размислувам на оваа тема ми доаѓа пред очи дека сум била цвеќе - камилица. :D

18. pupymor

pupymor Активен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    2
    ја и по статијата што ја прочитав не верувам... :^) од каде сте убедени дека не лаже???

19. Diamondkiss

Diamondkiss Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    39
    Your past life diagnosis: I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Romania around the year 1875. Your profession was that of a map maker, astrologer, astronomer. Your brief psychological profile in your past life:
    Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, which waited until this life to be liberated. Sometimes your environment considered you strange. The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
    It always seemed to you that your perceptions of the world are somewhat different. Your lesson is to trust your intuition as your best guide in your present life. Do you remember now?

Се буквално се совпаѓа со мојов сегашен живот. Сакам астрологија , имам креативни таленти , нз зачудувачки се ми е точно! :x

20. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    да , возач во формула 1 :D