Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сте родени под среќна ѕвезда?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 11 април 2010.

1. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Сум,тоа знам,ама на моменти кога ми се чини дека цел свет ми се врти на глава заборавам на тоа и се преокупирам со непотребни ср**а. А од друга страна, мојата потсвест си знае дека се е во ред и дека нема место за востанија ,ама ете,импулсивноста ќе си го направи своето , јас ќе збеснам и потоа, ко од шега ,проблемите исчезнале на мистериозен начин, а јас само сум се изнервирала и со прст не сум мрднала за да сторам нешто полезно . Значи , да ,воглавно...

2. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Не верувам во работи како среќна ѕвезда, or something :^) .. Сите заслужуваме среќа и ќе ја добиеме, понекогаш поминуваме по долг и тежок пат за да ја најдеме, за потоа вистински да ја цениме.
    Може да ми биде подобро во животот... абсолутно. Може да биде полошо... без сомнеж. Ама сега за сега... life's good :) .

3. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Немам среќа...барем не така на готово да добијам некои работи.
    За се сум требала да вложам голем труд па да го добијам тоа!

4. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Дефинитивно не, ама баш во ништо немам среќа... :(

5. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    2.715
    Ма каква среќна ѕвезда какви бакрачии.Додека не си ја испотам г`зицава ништо не постигнувам ,не ми оди подмачкано ништо, за да можам да се тешам дека сум родена под среќна ѕвезда.Се постигнувам со тродупло повеќе труд од некој други во мојата близина.Ама ај тоа е тоа, се навикнав веќе па не се жалам.

6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Читав некаде дека, според старите африкански пресметки на времето, годината кај нив имала тринаесет месеци, од кои токму тој тринаесетиот месец го сметале за свет месец.
    Сите родени во овој месец, биле познати врачари на племињата, бидејќи ѕвездата под која се раѓале им давала моќ да ѕиркаат во иднината, во минатото на луѓето, да претчувствуваат и знаат многу повеќе одошто обичните.
    Но, колку што таа моќ на овие луѓе била голема, толку мала била среќата во нивниот живот, за што повторно била виновна ѕвездата во чија закрила се родени.
    Па и јас, доколку живеев во тоа време, веројатно ќе бев оној нај несреќниот know-it-all врачар, кој од се што знае, единствено не знае како да ги пререди плочките од црниот пат и да состави нова траекторија.

На Abeja и MissCupcake им се допаѓа ова.
  7. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Дефинитовно не сум... Единствено од набројаново имам среќа во учењето... А и не би го рачунала тоа како „среќа“ учи и знаеш тоа е...

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ако се рачуна тоа од колку страња се имам извлечено во животот на среќа па тогаш сум родена под среќна ѕвезда :D инаку како што велат има некоја ѕвезда мн.е мила сите тоа ми го велат и дека давам позитивна енергија абе убаво се чуствувам така кога ќе ми речат ;)

9. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Само со образованиево сум океј, што значи не сум родена под среќна ѕвезда.. Особено не за љубовта :worried:

10. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Јас под месечина сум родена :angel:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  11. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    хаххахахахаха :lol: :lol: :lol:

12. Queen-Nefertiti

Queen-Nefertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Па порано повеќе ме пратеше среќата ама сега изгледа Sвездава моја пубертетот ја фати и ми забегува :rofl:

13. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    НЕ,НЕ,НЕ не сум родена под среќна ѕвезда!!!! :shake: :shake: :shake: :shake:

Од таа моја проклета `среќа` секој ден плачам како мало дете :'( ;( ;(

14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.582
    Дефинитивно не! :D

15. fatbeautiful

fatbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    58
    Паа мислам дека сум,терам до крај каков што јас сакам значи многу сум упорна. :)

16. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Ептен, што да кажам...една среќна ѕвезда..од што свети, не гледам. :D

Шала на страна...
    Порано имав поголема среќа-се спасував од испрашувања, ми се погаѓаа лесни прашања на колоквиуми или се паѓав во полесната група, имав среќа при играње бриџ (џокер влечев баш кога ми требаше хант да направам), фрлав змиски очи на табла во прав момент, инаетот ми успеваше и беше по мое...а сега некако малку ѕвездава касно пали...треба малку повеќе да почекам па да светне. :!:
    Не дека ми е лошо нешто па сега кукам и жалам, ама за некои работи се изначекав, а некои уште ги чекам. :)

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Па баш и не.. Али кога ќе ми текне дека има полоши од мене.. голи, боси.. Ако не др. барем имам сестра со која можам да се [​IMG], па после да [​IMG], па [​IMG], па после неколку саати [​IMG]. Да оговарам.. :talk: Ипак среќна сум со тоа што имам покрив над глава, и уште некои ситници што ме прават [​IMG].

малце офф. :wasntme:

На Isabel му/ѝ се допаѓа ова.
  18. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Посреќна од мене нема. Секојпат кога ке имам среќа кога би се појавувала една ѕвезда, во минус би отишол цел универзум.

19. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    2.447
    Хахаха добро опишано.
    Јас мислам дека сум доволно среќна, бидејќи се што сум посакала кога тогаш сум го имала, но секако и сум знаела до кои граници да посакам, да посакав авион сигурно нема да го имам :)

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    не сум родена го немам тој епитет да бидам секогаш среќната и успешна девојка :angel: :mm: :roll: