Јесте, да, хвала, чао, пријатно. Имам и јас црни моменти, не е се ружичасто, поплочено со латици, али јбг ништо не е совршено.
Ма каква среќна ѕвезда Ништо ама баш ништо не ми оди од рака и се што ќе фатам ќе упропастам Ама јбг морамо даље, секого ќе го стигнат неговите 5 мин во животот. Само да не биде она "Кога дојдоа моите 5 минути саатот застана"
Може да се каже.За повеќето работи да.Како од рака да ми одат и јас се чудам.. А пак за некои не,воопшто.Што и да направам на тоа поле некако не е тоа тоа..
Родена сум попладне и немало ѕвезди во моментот ,само сонце и можеби токму заради тоа за се во животот добро сум се намачила .Сум играла игри на среќа и никогаш не сум добила ништо,во средно и на факултет она што немаше да го научам па макар и една реченица тоа ќе ме прашаа или ќе ми се паднеше како прашање.Само еднаш до сега сум нашла пари на улица и тоа искинати 10 денари! Жив баксуз ама затоа па си земав маж кој е роден под среќна ѕвезда и сега користам
Поголем малер/ баксуз од мене нема ,а нема ни да има дефенитивно . Како што рече AIT наутро и на попладне нема ѕвезди
Сите се родени под среќна sвезда, сите имаат прекрасен живот во некои времиња, само сите немаат прекрасни моменти во исто време. ако сега се чувстуваш лошо, ќе дојдат убави денови и моменти кога ќе бидеш најсреќната девојка во светот...
Па никогаш не сум размислувала дали сум родена под среќна ѕвезда но сигурно не сум родена под несреќна.. Задоволна сум со животов, може и многу подобро но сега за сега сум добро, под среќна ѕвезда живеам а дали сум родена не знам.. Навечер сум родена па поголеми ми се шансите да сум родена под месечина а не под ѕвезда, ал никад се не зна..
Сесогласувам со AIT и cveke123 сите иаме среќен и несреќен период во животот,среќни и несречни моменти само не сите во исто време! Кај мене некогаш се ми оди од рака а некогаш ми е толу мрачен животот што сум се одлучила за самоубиство (после неколку неуспешни обиди,2-3) ахах жива сум и сега задовлна сум од животот!